Neler Yeni

Kemal Kılıçdaroğlu Babala TV de !!

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
Evet anlık olarak onaylandı :D oğuzhan uğurdan teyit edebilirsiniz. önümüzdeki günler umarım demo olmadan hemen yayınlanır ve aradaki farkın kapanması için son bir umut ışığı olur..

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet anlık olarak onaylandı :D oğuzhan uğurdan teyit edebilirsiniz. önümüzdeki günler umarım demo olmadan hemen yayınlanır ve aradaki farkın kapanması için son bir umut ışığı olur..
Bide bi bakıyorsunuz soruları kağıttan okuyarak cevap veriyor :D

Zechion

80+ Silver
Gelen cevaplar gerçekten çok epik. Tek bir kişiyi dinlemişler, "Bay Kemal konuşamıyor." demişler bunlara. Bunlar da ona inanıyor. Gerçekten gülüyorum. İşte bunlar senin ve benim geleceğimi belirliyor.

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Beyler Hiç Kimse Kusura Bakmasın Ama Sinan Oğan Gibi Bir İsim Varken Halen İlk Turda CHP'ye Oy Atanları Anlayamıyorum Hem Değişim İstiyorsunuz Hemde 20 Yıldan Beri İkili Arasında Gidip Geliyorsunuz İlk Turda Sinan'a Atsaydı Herkes Çoktan Bitmişti Şimdi İki Tarafda Pk* Yapın Seçiminizi !

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gelen cevaplar gerçekten çok epik. Tek bir kişiyi dinlemişler, "Bay Kemal konuşamıyor." demişler bunlara. Bunlar da ona inanıyor. Gerçekten gülüyorum. İşte bunlar senin ve benim geleceğimi belirliyor.
Seçim günü gördük adam 2 kez basın açıklamasında bulundu o 2 konuşmada'da Uzun olmadığı halde kağıtla geldi
2 kelam cümle kuramayan adam kendisi.Bunu dediğim zaman bir çok yerden şu lafı yiyorum "adamın yaşı var" Aday olmicak o zaman
CHP'li tayfa son 2 ay kala "Demokrat dede" maskesine büründü sonra ne oldu ? Yine geride kaldı sandıklar yine sahip çıkılmadı
oy kasmak için Selo ve kavala sloganları atıldı.Milliyetçi kesimi hiç bir zaman dinlemediler durmadan dışladılar.
Şimdi Milliyetçilerden oy toplamayı çalışıyorlar utanmadan.
AKP'nin bu kadar hatasına rağmen kaybediyorlarsa bu chp'nin suçudur
Elinde güçlü adaylar bulunduğu halde.
Kılıçdar insanını düşünseydi aday olmazdı
Koltuk için ölür o adam

Zechion

80+ Silver
Seçim günü gördük adam 2 kez basın açıklamasında bulundu o 2 konuşmada'da Uzun olmadığı halde kağıtla geldi
2 kelam cümle kuramayan adam kendisi.Bunu dediğim zaman bir çok yerden şu lafı yiyorum "adamın yaşı var" Aday olmicak o zaman
CHP'li tayfa son 2 ay kala "Demokrat dede" maskesine büründü sonra ne oldu ? Yine geride kaldı sandıklar yine sahip çıkılmadı
oy kasmak için Selo ve kavala sloganları atıldı.Milliyetçi kesimi hiç bir zaman dinlemediler durmadan dışladılar.
Şimdi Milliyetçilerden oy toplamayı çalışıyorlar utanmadan.
AKP'nin bu kadar hatasına rağmen kaybediyorlarsa bu chp'nin sucunudur
Elinde güçlü adaylar bulunduğu halde
Kılıçdar insanını düşünseydi aday olmazdı
Koltuk için ölür o adam
İsterseniz Melih Gökçek ile yaptığı konuşmaya bakın. Seçim günü olan konuşmalar, çalışılmayan, anlık gelişen konuşmalar. Çok normal değil mi ? AKP bu kadar hatasına rağmen kaybediyorsa CHP'nin suçu değil, halkımızın yaşadığı cahillik seviyesidir. Kılıçdaroğlu yerine başkası aday olsaydı kürt kesimden kolay kolay aday toplayabilir miydi ? Mesela Mansur Yavaş. MHP'den çıkma birisi. Hiçbir kürt kökenli kişinin ona oy vereceğini düşünmüyorum. Mantıklı düşünüldüğü zaman, Kılıçdaroğlu gerçekten de en mantıklı tercih. Hem milliyetçi, hem de kürt kesimini birleştirebilecek tek kişi oydu. Fakat anadolu ve karadeniz tarafı bildiğinden devam etti. Size hak verdiğim yer ise gerçekten de sandıklara sahip çıkılmaması. 4 tane genel merkez kurulmuş ve iki tanesine seni satabilmesi en muhtemel milletvekillerini koyuyorsun. Çok büyük bir hata. Tek bir seçim takip merkezi yapıp, Canan Kaftancıoğluna verse seçim şuan bitmişti.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İsterseniz Melih Gökçek ile yaptığı konuşmaya bakın. Seçim günü olan konuşmalar, çalışılmayan, anlık gelişen konuşmalar. Çok normal değil mi ? AKP bu kadar hatasına rağmen kaybediyorsa CHP'nin suçu değil, halkımızın yaşadığı cahillik seviyesidir. Kılıçdaroğlu yerine başkası aday olsaydı kürt kesimden kolay kolay aday toplayabilir miydi ? Mesela Mansur Yavaş. MHP'den çıkma birisi. Hiçbir kürt kökenli kişinin ona oy vereceğini düşünmüyorum. Mantıklı düşünüldüğü zaman, Kılıçdaroğlu gerçekten de en mantıklı tercih. Hem milliyetçi, hem de kürt kesimini birleştirebilecek tek kişi oydu. Fakat anadolu ve karadeniz tarafı bildiğinden devam etti. Size hak verdiğim yer ise gerçekten de sandıklara sahip çıkılmaması. 4 tane genel merkez kurulmuş ve iki tanesine seni satabilmesi en muhtemel milletvekillerini koyuyorsun. Çok büyük bir hata. Tek bir seçim takip merkezi yapıp, Canan Kaftancıoğluna verse seçim şuan bitmişti.
Melih Gökçek'i ciddiye bile almam.
CHP kendi hatası yüzünden bu halde Milletvekili listeleri rezaletti "Atatürke Katliamcı" diyen adam bile vardı cevaplarınıda aldılar zaten.
Bu chp kaç seçimdir Milliyetçi taraftan oy alamıyor ve bunu bildiği halde oy almaya cabalamadı.
Sussalar belki seçimi alıcaklardı.
Vana çıkıp seloya güzelleme yaparlarsa Seçimi unutsunlar
Bu ülke 80-90 ları çok çekti bu selodan CHP'e vericek kitle bile bir kısmı olsada vermedi.
Terör örgütleri Açıklama yaparken kılıçdar sesini çıkartamadı
1 tane açıklamasını gördüm onun dışında yok oda samimi değildi zaten
bunu bağıra bağıra 1 video ile değil her konuşmasında yapacaktı

bu seçimde öğrendik Milliyetçi kesim önemli

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Teknik destek ve yatırım
Hacı siyasi siyasi diğerlerine dadanmayim diyorum ama yok :D simdi Kanka KK İstiklal Marşımızı okuyamayan bir adam kendisinin kafası bazrn atıyor galiba :D umarım sarhoş gelmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,295
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom