Bide bi bakıyorsunuz soruları kağıttan okuyarak cevap veriyorEvet anlık olarak onaylandıoğuzhan uğurdan teyit edebilirsiniz. önümüzdeki günler umarım demo olmadan hemen yayınlanır ve aradaki farkın kapanması için son bir umut ışığı olur..
adam akıllı soru sormaları için dua ediyorumEvet anlık olarak onaylandıoğuzhan uğurdan teyit edebilirsiniz. önümüzdeki günler umarım demo olmadan hemen yayınlanır ve aradaki farkın kapanması için son bir umut ışığı olur..
Oğuzhan Uğur'un prompteri yok kiRTE'yide Bekleriz
Seçim günü gördük adam 2 kez basın açıklamasında bulundu o 2 konuşmada'da Uzun olmadığı halde kağıtla geldiGelen cevaplar gerçekten çok epik. Tek bir kişiyi dinlemişler, "Bay Kemal konuşamıyor." demişler bunlara. Bunlar da ona inanıyor. Gerçekten gülüyorum. İşte bunlar senin ve benim geleceğimi belirliyor.
İsterseniz Melih Gökçek ile yaptığı konuşmaya bakın. Seçim günü olan konuşmalar, çalışılmayan, anlık gelişen konuşmalar. Çok normal değil mi ? AKP bu kadar hatasına rağmen kaybediyorsa CHP'nin suçu değil, halkımızın yaşadığı cahillik seviyesidir. Kılıçdaroğlu yerine başkası aday olsaydı kürt kesimden kolay kolay aday toplayabilir miydi ? Mesela Mansur Yavaş. MHP'den çıkma birisi. Hiçbir kürt kökenli kişinin ona oy vereceğini düşünmüyorum. Mantıklı düşünüldüğü zaman, Kılıçdaroğlu gerçekten de en mantıklı tercih. Hem milliyetçi, hem de kürt kesimini birleştirebilecek tek kişi oydu. Fakat anadolu ve karadeniz tarafı bildiğinden devam etti. Size hak verdiğim yer ise gerçekten de sandıklara sahip çıkılmaması. 4 tane genel merkez kurulmuş ve iki tanesine seni satabilmesi en muhtemel milletvekillerini koyuyorsun. Çok büyük bir hata. Tek bir seçim takip merkezi yapıp, Canan Kaftancıoğluna verse seçim şuan bitmişti.Seçim günü gördük adam 2 kez basın açıklamasında bulundu o 2 konuşmada'da Uzun olmadığı halde kağıtla geldi
2 kelam cümle kuramayan adam kendisi.Bunu dediğim zaman bir çok yerden şu lafı yiyorum "adamın yaşı var" Aday olmicak o zaman
CHP'li tayfa son 2 ay kala "Demokrat dede" maskesine büründü sonra ne oldu ? Yine geride kaldı sandıklar yine sahip çıkılmadı
oy kasmak için Selo ve kavala sloganları atıldı.Milliyetçi kesimi hiç bir zaman dinlemediler durmadan dışladılar.
Şimdi Milliyetçilerden oy toplamayı çalışıyorlar utanmadan.
AKP'nin bu kadar hatasına rağmen kaybediyorlarsa bu chp'nin sucunudur
Elinde güçlü adaylar bulunduğu halde
Kılıçdar insanını düşünseydi aday olmazdı
Koltuk için ölür o adam
Melih Gökçek'i ciddiye bile almam.İsterseniz Melih Gökçek ile yaptığı konuşmaya bakın. Seçim günü olan konuşmalar, çalışılmayan, anlık gelişen konuşmalar. Çok normal değil mi ? AKP bu kadar hatasına rağmen kaybediyorsa CHP'nin suçu değil, halkımızın yaşadığı cahillik seviyesidir. Kılıçdaroğlu yerine başkası aday olsaydı kürt kesimden kolay kolay aday toplayabilir miydi ? Mesela Mansur Yavaş. MHP'den çıkma birisi. Hiçbir kürt kökenli kişinin ona oy vereceğini düşünmüyorum. Mantıklı düşünüldüğü zaman, Kılıçdaroğlu gerçekten de en mantıklı tercih. Hem milliyetçi, hem de kürt kesimini birleştirebilecek tek kişi oydu. Fakat anadolu ve karadeniz tarafı bildiğinden devam etti. Size hak verdiğim yer ise gerçekten de sandıklara sahip çıkılmaması. 4 tane genel merkez kurulmuş ve iki tanesine seni satabilmesi en muhtemel milletvekillerini koyuyorsun. Çok büyük bir hata. Tek bir seçim takip merkezi yapıp, Canan Kaftancıoğluna verse seçim şuan bitmişti.
Umarım geçen seferki gibi iptal etmezlerEvet anlık olarak onaylandıoğuzhan uğurdan teyit edebilirsiniz. önümüzdeki günler umarım demo olmadan hemen yayınlanır ve aradaki farkın kapanması için son bir umut ışığı olur..
Hacı siyasi siyasi diğerlerine dadanmayim diyorum ama yokGelen cevaplar gerçekten çok epik. Tek bir kişiyi dinlemişler, "Bay Kemal konuşamıyor." demişler bunlara. Bunlar da ona inanıyor. Gerçekten gülüyorum. İşte bunlar senin ve benim geleceğimi belirliyor.