Neler Yeni

Kendi Bilgisayarımdan Minecraft Sunucusu Açabilir Miyim?

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
Twitch yayınlarında kullanmalık ve 7/24 aktif olmasına gerek olmayan bir sunucu açmak istiyorum. Maddi olarak sıkıntıda olduğum için bu işe para veremem. Kendi bilgisayarımın RAM'i 16 GB bunun birazını kullanarak sunucu açabilir miyim?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Açabilirsin fakat herkese açman için biraz uğraşman lazım, youtube üzerinde rehberler vardır

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açabilirsin fakat herkese açman için biraz uğraşman lazım, youtube üzerinde rehberler vardır
İlk olarak bilgisayara zararı olur mu? İkinci olarak Domain gerekiyormuş sanırım, ücretsiz Domain var mı ve son olarak benim adresimi sunucunun ip'sinden öğrenmek mümkün müdür?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Taha
Java sunucu ise Minecraft bunun için server dosyasını veriyor açabilirsiniz ama 7/24 açık olmaz bilgisayarı kapattığınız zaman kapanır.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İlk olarak bilgisayara zararı olur mu? İkinci olarak Domain gerekiyormuş sanırım, ücretsiz Domain var mı ve son olarak benim adresimi sunucunun ip'sinden öğrenmek mümkün müdür?
domain olarak .tk kullanabilirsin. Bilgisayara zararı olmaz. Evet domain üzerinden ipnizi görebilirler

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkese açık yapabilmem için bir rehber videosu atabilir misiniz? IP gizlemenin yolu yok mudur? Adresimin ifşa olmasını istemem.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Herkese açık yapabilmem için bir rehber videosu atabilir misiniz? IP gizlemenin yolu yok mudur? Adresimin ifşa olmasını istemem.
Bir makalem vardı bulursam atarım

JhanneS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Muhammet Enes
Twitch yayınlarında kullanmalık ve 7/24 aktif olmasına gerek olmayan bir sunucu açmak istiyorum. Maddi olarak sıkıntıda olduğum için bu işe para veremem. Kendi bilgisayarımın RAM'i 16 GB bunun birazını kullanarak sunucu açabilir miyim?
aga direk aternostan aç

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular