Neler Yeni

Kendi bilgisayarınıza Deepseek-R1 kurun

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
bedirhan
Allah Allah! Ne farkı var acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Intel Graphics kullanıyorum :D tabii ki yok!

Hiç bir kural yok, indir tepe tepe kullan.

İstediğin her şey sen en iyisi daha kaliteli istiyorsan 32b parametreli sürümünü indir.
hocam yazdıklarımızı internet sağlayıcımız görüyor mu tarayıcı mantığıyla mı çalışıyor internetsiz demişsiniz zaten ama sormak istedim :D

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Volkan
LM studio üzerinden indirdim , 8 GB lik bir dosya şeklinde indi. Normalde 16 GB(2x8) vardı bilgisayarda. Evde daha önce aldigkmy16x2 ramlari taktım.kurdum ama çok geç cevap veriyor düşünüyor diyor ama ben mi yapamadım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Görkem Çalışkan
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Hosting,Web Tasarım
hocam yazdıklarımızı internet sağlayıcımız görüyor mu tarayıcı mantığıyla mı çalışıyor internetsiz demişsiniz zaten ama sormak istedim :D
Hayır.

LM studio üzerinden indirdim , 8 GB lik bir dosya şeklinde indi. Normalde 16 GB(2x8) vardı bilgisayarda. Evde daha önce aldigkmy16x2 ramlari taktım.kurdum ama çok geç cevap veriyor düşünüyor diyor ama ben mi yapamadım?
Hangi modeli indirdiniz?

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Yusuf Armanc
Hocalarım benim laptobun 32gb, Ekran Kartımın da 4050 6gb olduğunu göz önüne alırsak Ne kadar parametreye sahip bir model önerilebilir? (Arkafdan oyun da oynarım belki 2 seçenek verilebilir mümkünse) :]

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Görkem Çalışkan
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Hosting,Web Tasarım
Hocalarım benim laptobun 32gb, Ekran Kartımın da 4050 6gb olduğunu göz önüne alırsak Ne kadar parametreye sahip bir model önerilebilir? (Arkafdan oyun da oynarım belki 2 seçenek verilebilir mümkünse) :]
32B ve 14B

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Görkem Çalışkan
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Hosting,Web Tasarım
Bende DDR 5 sistem var.
32 Gb Ram
16 gb 7900 gre ekran karti var.
Hangi modeli kullanmami tavsiye edersin.
Unity de oyun gelistirme yapiyorum yazilim konusunda kullanmayi dusunuyorum.
Hocam indirin indirin deneyin bende şu an: deepseek-coder, gemma2 , llama3.1, llama3.2, qwen2.5-coder, deepseek-r1 ve Mistral var

Top Bottom