serhatakgl
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 12
- İsim
- Serhat Akgul
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediklerini dikkate aldım hocamYazılım konusunu ben bilmiyorum hocam hiç beceremediğim kısım orası Şahsi fikirlerim body cam kullanman güzel bi seçenek olmuş.Korku fps türü için birebir..
Balık gözü özelliği var sanki kenarlarda ki görüş açılarında modellerin yüzeyini bozuyor(duvarlarda belli oluyor).Gerçekci insan gözü özelliğine uymuyor.Başka bir bu özelliği kullanan oyunda kenarları arada blurlaşıyor gibi mesela.Yazılım konusunda bilgim yok tekrar söylüyorum sadece gözüme çarpan şey bu
telsiz konuşmasında sesiniz ve telsiz hareketi saniyelik uyumsuz ses önce başlayıp sonra bitiyor gibi geldi bana hareketle orantısız gibi
fragmanda gözüme çarpanlar bunlar oldu.Gerisi tecrübenizi belli eden kaliteli işler olmuş
Fragman konusunda evet yayınladım, bu saatten sonra değiştiremem ama ben de fark ettim o detayları.
Çok teşekkür ediyorum, sağ olunGerçekten çok güzel gözüküyor. Umarım oyun içeriği bakımından yeterlidir ve insanlar oynarken zevk alır. Tebrik ederim. Destek vereceğim.
Sabah twitterda görmüştüm oyunu çok beğendim gece 4 arkadaş toplanıp kamera açılıp oynanmalık bir oyun heyecanla bekliyorum, yalnız trailerde gözüme çarpan bir şey var yaratıklar asset gibi durmuş onları da biraz elden geçirirsen bence gayet güzel olacak, bir de fiyatı hakkında bilgi verebiliyor musun ?
Twitter'da gördüğünüze göre reklamı iyi yapmışım İnanın her tarafta paylaştım, yine de hala yetersiz.
Fiyat konusunda araştırma yapmadım. Ama Türklere ucuz olacak.
Yabancılar çok bireyci. Bizim insanımız çok farklı. Bir yardımlaşma var ve gördükleri zaman destek veriyorlar. Bizde destek tam destek, köstek olan da gerçekten tam köstek oluyor.