Neler Yeni

Kendi kendine şarj olması?

kdks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
asd adasd
Merhaba telefonum Samsung on7 Biraz eski bir telefon. Bugün şarjdan çıkardıktan sonra kullanmaya başladım telefonu bıraktığımda şarjı 70 idi 10dk sonra baktığımda 74dü bunu bi kaç kez yaşamıştım fazla önemsemedim ama artık merak etmeye başladım ve internette araştırdığımda sanırsam kimse yaşamamış böyle bir olay. Batarya orjinal değil değiştirsem mi diye düşünüyorum normalde şarjı biraz yavaş doluyor ve hızlı bitiyor ama kendi haline bırakınca bir yere takılı olmadan doluyor

BALANCE

80+ Bronze
Merhaba telefonum Samsung on7 Biraz eski bir telefon. Bugün şarjdan çıkardıktan sonra kullanmaya başladım telefonu bıraktığımda şarjı 70 idi 10dk sonra baktığımda 74dü bunu bi kaç kez yaşamıştım fazla önemsemedim ama artık merak etmeye başladım ve internette araştırdığımda sanırsam kimse yaşamamış böyle bir olay. Batarya orjinal değil değiştirsem mi diye düşünüyorum normalde şarjı biraz yavaş doluyor ve hızlı bitiyor ama kendi haline bırakınca bir yere takılı olmadan doluyor
Bataryası ölü. O yüzden saçmalamaya başlamış. :) Başka nedenir bilmiyorum!! bataryayı değiştirmeniz gerekiyor.

Besim Tibuk

80+ Gold
Benim de S4 telefonumda olmuştu.
İşin tuhaf tarafı ise şarjının çok uzun süre gitmesiydi.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Carl Johnson
Senin telefonun da iktidarsızlık var, zor doluyor erken boşalıyorsa sıkıntı vardır servise göster bu kadar erken boşalmaması lazım

Aynı sorunun benzeri ben de vardı telefon çok ısınıyordu sarjı çabuk boşalıyordu servise götürdüm baktı ön kameranın anakartı çatlamış kıs devre yaptırıyormuş telefona onu değiştirdi düzeldi

Ama sen servise gitmeden önce başka şarj aletiyle dene belki alet bozuktur o yüzden sarj almıyordur

Son düzenleme:

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Arkadaşımın telefonu da suya temas edince kendi kendine şarj olmaya başlamıştı. Kablo takılı değilken bile şarj oluyor simgesi vardı ve artıyordu da şarjı

• Beğen
Reaksiyonlar: kdks

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Bataryası ölmüş. Aynısını yakın akrabam da yaşamıştı.

• Beğen

Atyxah

80+ Silver
Benim s3 vardı bataryası ölmüştü şarjı bitince kapatıyodum açılırken deli gibi sallıyodum telefonu 20-30-40 şansıma ne çıkarsa şarj geliyordu

Bataryayı değiştirin düzelir

• Beğen

kdks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
asd adasd
Senin telefonun da iktidarsızlık var, zor doluyor erken boşalıyorsa sıkıntı vardır servise göster bu kadar erken boşalmaması lazım

Aynı sorunun benzeri ben de vardı telefon çok ısınıyordu sarjı çabuk boşalıyordu servise götürdüm baktı ön kameranın anakartı çatlamış kıs devre yaptırıyormuş telefona onu değiştirdi düzeldi

Ama sen servise gitmeden önce başka şarj aletiyle dene belki alet bozuktur o yüzden sarj almıyordur
Hocam benim telefonun her yerinden bir sorunlar çıkıyor bende anlamadım. Başka şarj aletiyle hiç olmuyor telefon orjinal şarj aleti ile denedim yine de olmuyor. Servise gönderebilir miyim bilmiyorum üstte de belirttiğim gibi telefon eski İşin tuhaf tarafı da kendi kendine şarj etmesi dün gece 3-4 kez yine yaşadım bu sorunu.
Bataryası ölü. O yüzden saçmalamaya başlamış. :) Başka nedenir bilmiyorum!! bataryayı değiştirmeniz gerekiyor.
Değiştiririm değiştiresine de bu batarya artık yerde bulunmuyor yeni telefon almanın vakti çoktan gelmiş sanırım.
Benim de S4 telefonumda olmuştu.
İşin tuhaf tarafı ise şarjının çok uzun süre gitmesiydi.
Benim telefonun şarjı da kendi kendine dolup uzun süre gitseydi bu durumdan şikayetçi olmazdım 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,059,198
Üyeler
168,259
Son üye
ytghjkmn876
Top Bottom