- Konu Sahibi Konu Sahibi
PSU nedir?
Corsair HX Serisi HX1200 1200W Full Modüler 80 Plus Platinum hocam
PSU nedir?
MSI Afterburner bende var zararlı bir uygulamamı1- Belleklerde XMP profili ya da herhangi bir bileşende O.C. var mı?
2- MSI Afterburner yazılımı yüklü mü?
Bu ikisinden mevcut maddeleri kaldırıp deneyin.
Değil.MSI Afterburner bende var zararlı bir uygulamamı
Değil ama hatalara sebebiyet verebiliyor.MSI Afterburner bende var zararlı bir uygulamamı
Virüsün sebep olduğu bir kapanma olduğunu düşünmüyorum.Format at onda eğer öyle bir virüs varsa taramayla geçmez.
Ben de düşünmüyorum ama virüs silmiş dediği için dedim bunlar kaliteli parçalar donanımsal bir şey değildir.Virüsün sebep olduğu bir kapanma olduğunu düşünmüyorum.
siliyimmi ne yapayımDeğil ama hatalara sebebiyet verebiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Virüsün sebep olduğu bir kapanma olduğunu düşünmüyorum.
Donanımsal olmasa da saçma sapan O.C. ile mümkün şeyler. Ayrıca sistemde sürücüler D*ver B**ster ile yüklendiyse de bu hatalara sebebiyet verebilir. Düşük de olsa bileşenler kaliteli de olsa donanımsal arıza ihtimali olabilir.Ben de düşünmüyorum ama virüs silmiş dediği için dedim bunlar kaliteli parçalar donanımsal bir şey değildir.
Silme gerek yok.siliyimmi ne yapayım
OC yapsa bilirdi bence.Donanımsal olmasa da saçma sapan O.C. ile mümkün şeyler. Ayrıca sistemde sürücüler D*ver B**ster ile yüklendiyse de bu hatalara sebebiyet verebilir. Düşük de olsa bileşenler kaliteli de olsa donanımsal arıza olabilir.
Silmenizi gerektirecek bir durum yoksa kalsın. Ancak bazı bilgisayarlarda mavi ekran hatalarına sebebiyet verebiliyor. (Yaygın denebilir)siliyimmi ne yapayım
Kendince doğru bir O.C. yapmış ve şüphelenmemiş olabilir. Ama hatalı O.C. ve XMP profilleri stabilizasyon problemlerine yol açabilir.OC yapsa bilirdi bence.
ben silicemde dosyasını bulamıyorumSilmenizi gerektirecek bir durum yoksa kalsın. Ancak bazı bilgisayarlarda mavi ekran hatalarına sebebiyet verebiliyor. (Yaygın denebilir)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendince doğru bir O.C. yapmış ve şüphelenmemiş olabilir. Ama hatalı O.C. ve XMP profilleri stabilizasyon problemlerine yol açabilir.
sistem toplam kaç bin tl canavar gibi sistem çünküdearkadaşlar sistem acıyorum sifre kısmında güç gidiyor ve tekrardan yeninden başlatıyor böyle bir sorun yoktu neden böyle yapıyor anlamadım bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?
bios ve windows guncell
- İslemci amd ryzen 9 3900x
- Anakart msi mpg x570 gaming plus
- Ram gskill 2x16 3600mhz cl18 32gb ram
- Ekran karti asus oc rtx2080 süper
- İslemci sogutucu cooler master masterliquid ml360r argb 360mm işlemci sıvı soğutucu
- Kasa msi sekira case 500x
Program kaldır sekmesinde görünmüyorsa Denetim Masasına girip oradan Program Kaldırma eski menüsüne girebilirsiniz.ben silicemde dosyasını bulamıyorum