Neler Yeni

Kendi numaram başkasının adına görünüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa Arda Polat
Selamlar, yaşadığım bir sorunla ilgili sizden yardım almak adına bu konuyu yazıyorum. 3 sene önce 6-7 senelik Turkcell numaramı Vodofone a taşıdım sonra da başıma bu olay geldi. Beni ortalama 1 sene içerisinde bir kaç kere X kişisi diye aradılar bende hep o kişi değilim diyerek çağrıyı sonlandırdım. Bu günde beni o X kişisi arayıp ''Şuan turkcelle geldim bu numara (yani benim numaram) sizin üzerinizemi diye sordular fakat bu numara benim değil'' dedim diye beni aradı bende ''numaramı 3 sene önce falan turkcellden vodofone a taşıdım sistemsel bir sorun olabilir'' dedim. Daha sonra kendi operatorumu aradım numara sizin adınıza görünüyor bir sorun yok dediler Turkcelli aradım onlarda ''bizde böyle bir numara ne sizin adınıza ne X kişisinin adına görünmüyor böyle bir numara yok bayi yanlış bilgi vermiş olabilir'' dediler. şimdi numara e devlette resmi olarak benim adıma fakat benim endişelendiğim konu bu kişi benim numaramı o bayiden çıkartıp kullanabilirmi, böyle bir saçmalık nasıl olabiliyor ve beni X kişisi diye arayanlar ile X kişisi dolandırıcı olabilirmi bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim. Buraya kadar okuyan herkese de ayrıca teşekkür ederim iyi günler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,155
Üyeler
168,090
Son üye
Erdem12321
Top Bottom