polat__arda
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 16
- İsim
- Mustafa Arda Polat
Selamlar, yaşadığım bir sorunla ilgili sizden yardım almak adına bu konuyu yazıyorum. 3 sene önce 6-7 senelik Turkcell numaramı Vodofone a taşıdım sonra da başıma bu olay geldi. Beni ortalama 1 sene içerisinde bir kaç kere X kişisi diye aradılar bende hep o kişi değilim diyerek çağrıyı sonlandırdım. Bu günde beni o X kişisi arayıp ''Şuan turkcelle geldim bu numara (yani benim numaram) sizin üzerinizemi diye sordular fakat bu numara benim değil'' dedim diye beni aradı bende ''numaramı 3 sene önce falan turkcellden vodofone a taşıdım sistemsel bir sorun olabilir'' dedim. Daha sonra kendi operatorumu aradım numara sizin adınıza görünüyor bir sorun yok dediler Turkcelli aradım onlarda ''bizde böyle bir numara ne sizin adınıza ne X kişisinin adına görünmüyor böyle bir numara yok bayi yanlış bilgi vermiş olabilir'' dediler. şimdi numara e devlette resmi olarak benim adıma fakat benim endişelendiğim konu bu kişi benim numaramı o bayiden çıkartıp kullanabilirmi, böyle bir saçmalık nasıl olabiliyor ve beni X kişisi diye arayanlar ile X kişisi dolandırıcı olabilirmi bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim. Buraya kadar okuyan herkese de ayrıca teşekkür ederim iyi günler.