Neler Yeni

Kendi Valorant takımım için logo arıyorum yapabilecek var mı?

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
@Sycho Belli ki Valorant Türkiye E-Sporu'nu takip ediyosun. BBL-FUT-OXG hakkındaki düşüncelerin neler? Biliyosun OXG en son hak kazandı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bery

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
@Sycho Belli ki Valorant Türkiye E-Sporu'nu takip ediyosun. BBL-FUT-OXG hakkındaki düşüncelerin neler? Biliyosun OXG en son hak kazandı.
Aslında bekliyordum OXG un çıkmasını hocam Futbolist çok saçma oynamıştı BBL de ayynı şekilde ilk maçtan sonra saldılar OXG hak ediyordu çok iyi bir oyun sunup Futbolisti mağlup ettiler Kısacası Futbolist biraz şımarmıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında bekliyordum OXG un çıkmasını hocam Futbolist çok saçma oynamıştı BBL de ayynı şekilde ilk maçtan sonra saldılar OXG hak ediyordu çok iyi bir oyun sunup Futbolisti mağlup ettiler Kısacası Futbolist biraz şımarmıştı
Mesela bizde Valorant topluluk turnuvasında Beşiktaşa karşı oynadık değişik bir Comp denediğimiz için kaybettik 13-6 BBL de aynı hatayı yaptığını düşünüyorum

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Mesela bizde Valorant topluluk turnuvasında Beşiktaşa karşı oynadık değişik bir Comp denediğimiz için kaybettik 13-6 BBL de aynı hatayı yaptığını düşünüyorum
Aslında şu an BBL'in yeni comp'u iyi bence. Sadece flash hero oynanmaması bi tık eksik. İletişim hataları her ne kadar azalmış olsa da rakipler çok iyi çalışıp daha az hata yaptılar. Neyse bunları geçtim İnşallah Team OXG iyi bir oyunla Türkiye'yi temsil eder. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada Liquid'in Gaming House'unu gördün mü? 7 Ay öncenin ama geçenlerde wtcN'da yayında incelemişti. Şaşkınlıkla baktım. İzlemediysen
link= Team Liquid's Gaming House
link= wtcN - Team Liquid'in Gaming House Videosunu İzliyor

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
İnşallah Team OXG iyi bir oyunla Türkiye'yi temsil eder.
İnşallah hocam büyük bir hype ile izlerim
Bu arada Liquid'in Gaming House'unu gördün mü? 7 Ay öncenin ama geçenlerde wtcN'da yayında incelemişti. Şaşkınlıkla baktım. İzlemediysen
Çok fena aşırı güzel olmuş özellikle Dark side olayı falan baya hoşuam gitti hee bir de interneti :(

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
@Sycho dostum istediğin bir renk veya tasarım var mı yoksa sadece bir logo mu? Yani anlamı ve temsili bir rengi var mı takımın?

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç