Neler Yeni

Kendime hakim olamıyorum

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Arkadaşlar, sabah 8'de kalkıcam diyorum kalkıyorum sonra tekrar uyuyorum amaan ne olacak 1 saat geç uyansam diyorum.
Skin katlıyorum 3-4 katına sonra ya zaten katladım katlicam kadar fitlese de bir şey olmaz diyorum sonra skini hepten batıyorum sinirlerim bozuluyor unutamıyorum.
Böyle bir çok örneğim daha var, uzun lafın kısası kendime hakim olamıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim? Benim gibi olup sorununu çözen arkadaşlar var mı?

scoxyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Erdem
Arkadaşlar, sabah 8'de kalkıcam diyorum kalkıyorum sonra tekrar uyuyorum amaan ne olacak 1 saat geç uyansam diyorum.
Skin katlıyorum 3-4 katına sonra ya zaten katladım katlicam kadar fitlese de bir şey olmaz diyorum sonra skini hepten batıyorum sinirlerim bozuluyor unutamıyorum.
Böyle bir çok örneğim daha var, uzun lafın kısası kendime hakim olamıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim? Benim gibi olup sorununu çözen arkadaşlar var mı?
kendini cezalandır

XeaveN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Furkan Bural
0.25 centi 200 dolar yaptım ve battım açgözlü olma...

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
0.25 centi 200 dolar yaptım ve battım açgözlü olma...
0.32'i 21 dolar yapmıştım ne olcak sanki batsam dedim battım bugün onun üzüntüsüne bu konuyu açmıştım. Sadece bunda değil tüm yatırdığım'da böyle yapıyorum her seferinde yapmayacağım dediğim halde. Bu sefer not defterine yazdım not iyi bir şekilde kendime sövdüm umarım aynı hataya düşmeyeceğim hatta yatırmamaya bile yemin ettim, müslüman olduğum için bu kumara giriyor ve ufaktan da kumarı anlamış oldum açıkçası bana da tecrübe oldu, diyecektim en az 70-80 kere yatırdım ve aynı hatayı her seferinde yaptım her neyse bir daha olmaması dileğiyle :D.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
80 lirayı 500 lira yaptım. Aza kanaat ettim satıcam oyun almak için. 500 lirayı da oynayıp batırmamak lazım. Aza kanaat etmek lazım.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Alışkanlıklarını değiştirmediğin sürece hep böyle olur, ve alışkanlıklarını değiştirmeye çalışmalısın mesela her gün saat 08:00'de kalkıp spor yapıcam tarzı yeni bir şeyler denemelisin ve değiştirmelisin, ve yeni alışkanlıklarını değiştirmek ortalama, 21-66 gün arasında değişiyor.

Top Bottom