Neler Yeni

Yardım Kendimi nasıl savunabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mert Karataş
Merhaba, benim oturduğum Mahallede çok coban köpeği yani kangal oluyor ve okul da bıçak falan çekiyorlar bazen kendimi tutamıyorum kendimi 2 şekilde savunmam gerekiyor. Bana nasıl bir alet önerebilirsiniz kendimi savunmam için bu işlerden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim (konu troll değildir.)

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Suriye falan mı ora kangal var ve okulda bıçak çekiyolar. Okulda bıçak çekilmesi normalmiş gibi kendini savunmak için silah almaktansa müdüre söyleyebilirsin.

Ama yine de istersen bir şeyler al bir çakı bıçak falan sapla işte gelenlerin bacağına.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Köpekler için çözüm onlara yiyecek ver ekmek olabilir kemik olabilir o zaman seni dost görür taş atma sonra seni aklına kazır.
Diğeri ise bıçak olayı ise zor bir durum okula şikayetini yap ailene söyle varsa veliler toplansın ama burası biraz muz cumhuriyeti heryerde mümkün olmuyor bu o yüzden çantanda biber gazı taşı. Bıçak önermem tehlikeli iş onun yerine biber gazı + katlanır job olabilir ama biber gazı kesin olsun.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Merhaba, benim oturduğum Mahallede çok coban köpeği yani kangal oluyor ve okul da bıçak falan çekiyorlar bazen kendimi tutamıyorum kendimi 2 şekilde savunmam gerekiyor. Bana nasıl bir alet önerebilirsiniz kendimi savunmam için bu işlerden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim (konu troll değildir.)
Bıçağa karşı yapacak pek bir şey yok bıçak taşıyanlar ile karşılaşmamaya çalış. Yoksa bi bakarsın okul çıkışı karşında 10-15 suriyeli

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

sezer3636