Neler Yeni

Yardım Kendimi nasıl savunabilirim?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

sucukreizimiz

80+ Bronze
Canın hiçbirşeyden önemli değildir gerekirse ailene söyle okuldan ayrıl yeni bir okula geç konu ciddiyse tabi ama bıçak çekenler saddece gösteride yapıyor olabilir yapmıyorda olabilir dikkatli ol

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kocaeli'de mi oturuyorsun

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Suriye falan mı ora kangal var ve okulda bıçak çekiyolar. Okulda bıçak çekilmesi normalmiş gibi kendini savunmak için silah almaktansa müdüre söyleyebilirsin.

Ama yine de istersen bir şeyler al bir çakı bıçak falan sapla işte gelenlerin bacağına.
malesef hiçbir işe yaramıyor burda çoğu okulda öğretmene tehtid var adam müdürü bıçaklamakla tehtid ediyo zaten.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sen nerdesin hocam.
Burada çok fazla kavga bıçak çekme oluyor ben karşılaşmadım ama ortaokulda baya tehditler vardı bende edilmiştim ama umurumda bile olmadı birşeyde olmadı bana sınıfımıza yeni gelen biriside kaldığı lisede herkes bıçak çakı çekiyormuş o yüzden dedim ben Gölcükte oturuyorum

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
malesef hiçbir işe yaramıyor burda çoğu okulda öğretmene tehtid var adam müdürü bıçaklamakla tehtid ediyo zaten.
Bıçaklasa eğlenceli olurdu. Annene falan söyle lan anne herifler bıçak çekiyor gönderme beni okula diye.

Erda Yıldırım

80+ Gold
Burada çok fazla kavga bıçak çekme oluyor ben karşılaşmadım ama ortaokulda baya tehditler vardı bende edilmiştim ama umurumda bile olmadı birşeyde olmadı bana sınıfımıza yeni gelen biriside kaldığı lisede herkes bıçak çakı çekiyormuş o yüzden dedim ben Gölcükte oturuyorum
Bizdede bugün arama oldu , bi çocuktan 1 çakı 2 sigara 1 jop çıktı.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bizdede bugün arama oldu , bi çocuktan 1 çakı 2 sigara 1 jop çıktı.
Bizde birinin sigara diğerinde biber gazı çıktı ama aramada düzgün olduğunu sanmıyorum çoğu kişinin telefonu yanındaydı sadece birkaç kişinin beden araması yapıldı dediğim sigarada beden araması yapılan kızdan çıktı Anadolu liselerinde öyle büyük şeyler olmuyor sanırım yada ben şanslıyım

Top Bottom