Neler Yeni

Kendimle alakalı tuhaf, psikolojik bir şey keşfettim sizde de oluyor mu?

ElectriX

80+ Silver
Eskide yaşanan olaylara, anılara vs çok bağlanıyorum ve o anıları gelecekte(şu an) görünce duygulanıyorum(hüzünleniyorum). Mesela örnek vereyim; demin "bu videodaki adam öldü mü" diye konu açmıştım, hala aklımda ve hüzünlü hissediyorum vs vs... Mesela bizim burada Toki var, evleri falan yıktı bizimki kaldı taşınanlar oldu vs ama o yıkılan yerlerden geçerken bi' duygusallaşma oluyor bende. Ben bunu nasıl çözerim?

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
bir psikolog a danışsan iyi olur

ElectriX

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Eskide yaşanan olaylara, anılara vs çok bağlanıyorum ve o anıları gelecekte(şu an) görünce duygulanıyorum(hüzünleniyorum). Mesela örnek vereyim; demin "bu videodaki adam öldü mü" diye konu açmıştım, hala aklımda ve hüzünlü hissediyorum vs vs... Mesela bizim burada Toki var, evleri falan yıktı bizimki kaldı taşınanlar oldu vs ama o yıkılan yerlerden geçerken bi' duygusallaşma oluyor bende. Ben bunu nasıl çözerim?
Hocam doom eternal veya bol öldürmeli oyun oynayaın acıma duygusunu yok ediyoe giib bir şey

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ali Demirbaş
Aslında normal yani bişeylere üzülüyor olman ama seninki biraz abartı sanırım ve sen buna böyle odaklanmışsın bu daha kötü bence. Profesyonel birisi ile görüşürsen faydası olur sanırm.

ElectriX

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Son zamanlarda benim de psikolojim iyi değil. Bir yerde bir şey okuyorum gözüm oraya bakmasa bile bakmayan yeri okuyor sonra onu aramakla uğraşıyorum.

ElectriX

80+ Silver
Son zamanlarda benim de psikolojim iyi değil. Bir yerde bir şey okuyorum gözüm oraya bakmasa bile bakmayan yeri okuyor sonra onu aramakla uğraşıyorum.
Halı deseninin üzerinde bir şey görüyorum sonra yok oluyor :d

ElectriX

80+ Silver
Birebir. Kafam çok karışık her şey üst üste biniyor ve rayların üstüne iple bağlı olup üstüme bir tren geliyor gibi karmaşalar.
Benimde öyle gibi. Abime diyom, virüs zamanı evde kapalı kaldın ondandır diyor :/

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bendede aynı sorun var mesela bir sorunum daha var
Beynim bana bazen diyorki şunu yapcaksın yapmazsan bir daha yaşayamayacaksın
Bazen diyoki şuraya tükür yoksa altınızdaki araba ev vs. her şey gidecek
Bende bunları yapıyorum emrediyor birşeyler yaptırtıyor zorla,
Bazen diyor instagramda karşıma video çıkıyor bunu sonuna kadar izleyeceksin,
@Abdullah Hacıgül abinin videosunu izliyorum diyoki bana bunu sonuna kadar son sesle izleyeceksin karşına video (reklam) çıkarsa yakında öleceksin yada burdan taşınacaksın diyor, çok korkuyorum beni delirtti 😖

Top Bottom