Neler Yeni

Kes onu kampanyasında gümrük vergisi var mı?

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Her türlü geliyor hocam. İşi ciddiye alıyorlar artık eskisi gibi değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her türlü ödeyeceksin.

lexmeno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Umut Öztürk
Her türlü geliyor hocam. İşi ciddiye alıyorlar artık eskisi gibi değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her türlü ödeyeceksin.
Hocam en fazla ne kadar öderim? 300tl lik ürünü sadece vergisiyle aldım kampanya sayesinde

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu arada belirtmeyi unutmuşum. Senden alınan vergiler çok düşük içinde gümrük sunum ücreti yok anlaşılan ürün başına 8-9 lira da sunum ücreti alabilirler elden.

lexmeno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Umut Öztürk
Bu arada belirtmeyi unutmuşum. Senden alınan vergiler çok düşük içinde gümrük sunum ücreti yok anlaşılan ürün başına 8-9 lira da sunum ücreti alabilirler elden.
Hem gümrük vergisi hem de sunum ücreti mi yani?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hem gümrük vergisi hem de sunum ücreti mi yani?
Normalde şöyle ürün fiyatının %20si gümrük vergisi+ 8 lira sunum ücreti. Ama anladığım kadarıyla sen kes onu bölümünden sipariş verdin değil mi?

lexmeno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Umut Öztürk
Normalde şöyle ürün fiyatının %20si gümrük vergisi+ 8 lira sunum ücreti. Ama anladığım kadarıyla sen kes onu bölümünden sipariş verdin değil mi?
evet oradan

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Umarım forumdan kimse bu durumu yaşamaz aylar sürüyor sonuçlanması
Şu an herkes kes onu bölümünden 1-2 kuruşa alıyor. İlla ki ekstra ödeme yaparlar diye düşünüyorum. Orada bir bit yeniği var 😄 Normal alsalar kuponla vs. hiç sorun olmuyor.

slayerzs34

80+ Bronze
Şu an herkes kes onu bölümünden 1-2 kuruşa alıyor. İlla ki ekstra ödeme yaparlar diye düşünüyorum. Orada bir bit yeniği var 😄 Normal alsalar kuponla vs. hiç sorun olmuyor.
Çakı tarzı ürünlerde sıkıntı çıkıyor genelde bazen saat bazen kesici yeri insan aletler mesela traş makinesi falan

Top Bottom