Alıntıladığınız cümlemi bir daha okuyun ordan o anlam çıkmazÜslubunuza dikkat edin. 14 yaşında olup kitap tavsiyesi konusu açamaz mı?
Alıntıladığınız cümlemi bir daha okuyun ordan o anlam çıkmazÜslubunuza dikkat edin. 14 yaşında olup kitap tavsiyesi konusu açamaz mı?
Sevdiği kitapları toplayıp konu açmış kardeşim ne var bunda? Yürü ekşi ye yanlış gelmişsin.14 yaşında birinden kitap tavsiyesi alıp şahsıma havalanıyorsanız siz haddinizi aşıyorsunuz.
14 yaşında birinden kitap tavsiyesi alıp şahsıma havalanıyorsanız siz haddinizi aşıyorsunuz.
Her insan kitap tavsiyesi konusu açabilir, siz ise gelip "14 yaşından sonrasını okumadım" tarzında bir lafta bulunuyorsunuz, yapmış olduğunuz konuyu kirletmekten başka bir şey değil. Beğenmediyseniz konuya cevap yazmazsınız, arkadaşı yok say yaparsınız.Alıntıladığınız cümlemi bir daha okuyun ordan o anlam çıkmaz
14 yaşında birinden kitap tavsiyesi alıp şahsıma havalanıyorsanız siz haddinizi aşıyorsunuz.
İnsanları yaşlarına göre yargılıyorsan sen haddini aşıyorsun demektir. Emek göstermiş ve gayet de başarılı bir içerik olmuş. Ha beğenirsin beğenmezsin ona karışmam ama saygı duymak zorundasın. Kaç yaşında olduğun umrumda bile değil burada senden küçük olsa bile senden 10 taneyi cebinden çıkarabilecek kadar bilgili insanlar aklınca aşağılayıp dalga geçtiklerin.14 yaşında birinden kitap tavsiyesi alıp şahsıma havalanıyorsanız siz haddinizi aşıyorsunuz.
Farklı league'deler ama comparison gerekliyse ben Hermann Göring derim.August von Kageneck mi? Yoksa Hermann Göring mi?
Farklı league'deler ama comparison gerekliyse ben Hermann Göring derim.
Bilgisiyle dövüyor Treyarch abim hll olsun.August von Kageneck mi? Yoksa Hermann Göring mi?