Neler Yeni

kesinlikle uzak durulması gereken site

TheTitanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Emre Tuna
30 mart günü isem kitapevinden yaklaşık 6 tane kitap aldım bugün 10 nisan hiçbir iletişim kuramıyorum koronodan dolayı müşteri hizmetleri kapalıymış eposta atıyorum dönen olmuyor böyle saçma bi durum görmedim keşke internetten şikayetleri okuyupta hareket etseymişim diyorum sizde eğer internetten kitap alıcaksanız bu siteden uzak durun ürünü alırken stokta yazmasına rağmen siparişlerim hala gelmedi gerçekten çok saçma kısmi iade bekliyor yazıyor bu sorunu birçok müşteri yaşamış gerçekten çok saçma

TheTitanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Emre Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kitapyurdunda da aynı mı durum ?
bu siteden hiç alışveriş yapmadım ama yargı yayınevi öneriririm kitaplarımı hep kısa zamanda getiriyor keşke ordan alsaydım orda stokta yok diyor en azından bi bakmanı tavsiye ederim

EmreTRk

80+ Bronze
30 mart günü isem kitapevinden yaklaşık 6 tane kitap aldım bugün 10 nisan hiçbir iletişim kuramıyorum koronodan dolayı müşteri hizmetleri kapalıymış eposta atıyorum dönen olmuyor böyle saçma bi durum görmedim keşke internetten şikayetleri okuyupta hareket etseymişim diyorum sizde eğer internetten kitap alıcaksanız bu siteden uzak durun ürünü alırken stokta yazmasına rağmen siparişlerim hala gelmedi gerçekten çok saçma kısmi iade bekliyor yazıyor bu sorunu birçok müşteri yaşamış gerçekten çok saçma
Thh ile iletişime geçmeni öneririm.

EmreTRk

80+ Bronze

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,203
İsim
Mustafa Enes Bulut
Kanka ordan di sanırım Tonguç akıl notları aliacakatm neyseki almamisim Tonguç mağaza dan aldm

Top Bottom