Neler Yeni

Yardım kesintisiz guc kaynagi oneri

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
yani yanlış yerde konu açsa nolacak ki reis ne zararı var bilmiyordur direkt sıcak fırsatlar sayfasında açmıştır
bir çok kişi sıcak fırsat konusunu takip ediyor bildirim geldimi indiirm kaçırmamak için o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hdjsnsb bronz alti mi dbsbnshs bronz olman cok buyuk erdem di mi kardes :D guldurdun
rütbesi olunca bir ego oluyor arkadaşlar bişey oluyor zannediyor halbuki konu dışında boş konular açıp Gold olanlarida gördüm bunlara sadece gülüp geçicen ego yaptıran rütbede rütbe olsa :D

Son düzenleme:
En İyi Cevap
3

Shaco

80+ Bronze
Gold olan kişilerde hata yapıyor o zaman onlarda bidaha konu açmasın yanlis katagori malesef açıyorlar bende bunun hakkında çok söyledim en azından sıcak fırsat için sınır gelsin diye bronz olanq kadar acamasin diye olmuyor
Olay bronz,gold değil. Kaçta bronz olunuyor 500 mü? O zaman 500 postu olsun bronz dediğim için bu kadar gocunuyorsanız.Bronz,gold diyince ne oluyor hala anlamıyorum.Yanlış konu açanlara git bak 100-200 hatta daha düşük postu var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçekten elinizde ki teknoloji ve ulaşılabilirlik alınıp ihtiyacı olan insanlara verilmeli bu kafayla hak etmiyorsunuz :D Hala rütbe vs diye konuşanlar var.Forumda çoğu zaman hesapla giriş yapmadan takılıyorumŞuan bile mailden girdim konuyu raporlamak için login oldum.Post sayısını bana ne getirisi olabilir siz ne kadar küçük düşünüyorsunuz :D Kazanacağımı al-satla kazanıyorum zaten. Biraz ufkunuzu yazık yarın bir gün oy kullanmaya falan başlayacaksınız lütfen.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Olay bronz,gold değil. Kaçta bronz olunuyor 500 mü? O zaman 500 postu olsun bronz dediğim için bu kadar gocunuyorsanız.Bronz,gold diyince ne oluyor hala anlamıyorum.Yanlış konu açanlara git bak 100-200 hatta daha düşük postu var.
öyle bişey olmicak sıcak fırsata açmasın desen analrim çünkü bende buna çok ısrar ettim bana daha geçen gün 200 mesaj olan kişi çok iyi bir indirim paylaştığı ve bunun için sıcak fırsat katogarisinde bir sınır getirmicegini söylediler ama sen hiç konu açmasın diyorsun e bu adam sorun yaşadım nereye konu acicak o zaman alakasız konuya mesaj atıp sorucak sorununu bence siz aklınız kullanın klavyeye yazmak yerine
iyi forumlar daha fazla konuyu boş bir konuyu uzatmak istemiyorum

Shaco

80+ Bronze
öyle bişey olmicak sıcak fırsata açmasın desen analrim çünkü bende buna çok ısrar ettim bana daha geçen gün 200 mesaj olan kişi çok iyi bir indirim paylaştığı ve bunun için sıcak fırsat katogarisinde bir sınır getirmicegini söylediler ama sen hiç konu açmasın diyorsun e bu adam sorun yaşadım nereye konu acicak o zaman alakasız konuya mesaj atıp sorucak sorununu bence siz aklınız kullanın klavyeye yazmak yerine
Forumun Arama kısmına yazar sorununun çözümünü bulursun.Nuh tufanından kurtulup forumu kurmadılar hemen.Teknoloji bir günde 100 yıl ileriye de gitmediğine göre soracağını soru/sorunun çözümü zaten vardır forumda.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Forumun Arama kısmına yazar sorununun çözümünü bulursun.Nuh tufanından kurtulup forumu kurmadılar hemen.Teknoloji bir günde 100 yıl ileriye de gitmediğine göre soracağını soru/sorunun çözümü zaten vardır forumda.
tamam o zmaan forumu kapatalım sergi alanı olsun kimse konu acamasin sadece gecmis konuları okuyalım vay ne 20 sene önce ne konular varmış aaa bu sorun o zaman çıkmış desinler

pytharex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
buğra kılıç
aga karismiyayim diyorum ama 1miss click yuzun den hatam oldugunu soyleyip konuyu kendim bile raporlamisken bu kadar tatava yapilcak bir durum yok shaco mainlere olan dusuncelerim tazelendi tekrardan salda 1 2 oneri yapicak varsa oneri yapsin 2 sayfa senin bosuna tartisma yapti millet en iyi forumcu sensin kardesim git al satini felan yap degerli gosterdigin vaktini bu kadar degersiz harcamanda bir garip

Shaco

80+ Bronze
aga karismiyayim diyorum ama 1miss click yuzun den hatam oldugunu soyleyip konuyu kendim bile raporlamisken bu kadar tatava yapilcak bir durum yok shaco mainlere olan dusuncelerim tazelendi tekrardan salda 1 2 oneri yapicak varsa oneri yapsin 2 sayfa senin bosuna tartisma yapti millet en iyi forumcu sensin kardesim git al satini felan yap degerli gosterdigin vaktini bu kadar degersiz harcamanda bir garip
Pek inancım yok ama yapabilirsin belki diye formülü bırakıyorum. :D
Çalışma Süresi (Dakika) = (Akü Sayısı x Akü Gerilimi (V) x Akü Kapasitesi (Ah) x 0,4 x 60)/Güç

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Baslikta belirttigim gibi kesintisiz guc kaynagi almayi dusunuyorum cok fazla elektirik kesiliyor sorun cikmadan onune gecmek lazim
kesintide pc kapatmam icin 5 10 dk sureyi bana tanicak bir guc kaynagina ihtiyacim var
pc 850w psu bulunuyor
Arkadaş ups önerisi istemiş, konuya ups önerisi yapın. Sadece muhabbet edilmiş 2 sayfa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,285
Üyeler
165,329
Son üye
xxxxmlp
Top Bottom