Doğru yerine göre cidden. Hiçbir kuraldan taviz vermeyen, eğer görürlerse hemen elinden alıp yok eden bir sektörde çalışıyorum. Zor değil bulması. Havacılık.Bıçak yerine göre silahtır. Sahip olunması suç değil, taşınması ve silah amaçla kullanılması suçtur. Silah satmak ve silah satın almakta suç olmadığı gibi, bıçak alıp satmakta suç değildir. Bursa'da çarşı içinde "bıçakçılar çarşısı" adıyla bir çok bıçak mağazası var. Belki İstanbul'da da çarşı içerisinde bu tarz dükkanlar vardır. Bakabilirsiniz. Karambitle adam doğramak istiyorsanız, iç tarafını kullanın. Dışıylan bir halt edemezsiniz. Karambiti vücuda sapladığınızda, yapısı gereği adamın organları ve damalarlarına ciddi zarar vermiş olup, yüksek ihtimal öldürürsünüz. Kelebek parmak arasını geçmeyecek uzunluğa kadar taşıması serbest bir bıçaktır.Neyse çok uzatmaya gerek yok. Arkadaş fazla ciddiye almış bence sadece tiye almak istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sürmenelerin çoğu çakma çıkıyormuş la.
ben satın alşmadı mfakat bir arkadaşım aldı çakma kelebek almıştıönceden satın aldınız mı veya bir arkadaşınız satın aldı mı
bursada da var mıistanbul avcılarda uçaklarda unutulan ürünlerin satıldıgı dükkar var oraya bak baya güzel mallar denk geliyor bazen
bursada da var mı?Bıçak yerine göre silahtır. Sahip olunması suç değil, taşınması ve silah amaçla kullanılması suçtur. Silah satmak ve silah satın almakta suç olmadığı gibi, bıçak alıp satmakta suç değildir. Bursa'da çarşı içinde "bıçakçılar çarşısı" adıyla bir çok bıçak mağazası var. Belki İstanbul'da da çarşı içerisinde bu tarz dükkanlar vardır. Bakabilirsiniz. Karambitle adam doğramak istiyorsanız, iç tarafını kullanın. Dışıylan bir halt edemezsiniz. Karambiti vücuda sapladığınızda, yapısı gereği adamın organları ve damalarlarına ciddi zarar vermiş olup, yüksek ihtimal öldürürsünüz. Kelebek parmak arasını geçmeyecek uzunluğa kadar taşıması serbest bir bıçaktır.Neyse çok uzatmaya gerek yok. Arkadaş fazla ciddiye almış bence sadece tiye almak istedim.
Sürmenelerin çoğu çakma çıkıyormuş la.
katanaSen en iyisi bir tane zülfikar kılıcı al.
bunu +10000 mesaj biri tasa 20 den fazla muhteşem reaksiyonu alırdı yalansa söyleyinBıçak bir Silah'dır.
Yasal olan bir forum da gelip bir de nereden temin ederim bilgisi mi bekliyorsun.
Bıçak ile ne yapacağını bilmeyiz etmeyiz.
Malum çoğu kişi birbirini de tanımıyor ve niyetini de bilmiyoruz.
Beni sakın yanlış anlama.
Bugün bıçak nereden temin edilire cevap verir hale gelirsek , yarın silah'ın nereden temin edildiğini sorarlar.
Kal sağlıcakla![]()
Osmangazi metrosundan inince Abdal simit fırınının arkasında bıçakçılar çarşısı var. Oraya gidince zaten kime sorsanız gösterir.bursada da var mı
bursada da var mı?
katana![]()
Pahalı mıOsmangazi metrosundan inince Abdal simit fırınının arkasında bıçakçılar çarşısı var. Oraya gidince zaten kime sorsanız gösterir.
Hayır uygun.Pahalı mı