Neler Yeni

Keyifle oyun oynanabilen notebook arıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
fıstık
Bütçe
25000
Yani oyunların manzarasına doyum olmuyor be o yüzden ekranı hoş bir notebook bakıyorum 144hz ekranı olsun renkleri canlı olsun arada rekabetçi girerim
Ekran kartı rtx 3060 kıvamında olsun işlemci sorun çıkarmasın yeter ram 16 gb DDR 4 falan oldumu hoş oluyor bütçem 25 bin falan yani beni ultra ayarlarda 60 fps taşısın yeter bütçe 30 bine kadar zorlayabilirim

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,352
İsim
Selim
Yani oyunların manzarasına doyum olmuyor be o yüzden ekranı hoş bir notebook bakıyorum 144hz ekranı olsun renkleri canlı olsun arada rekabetçi girerim
Ekran kartı rtx 3060 kıvamında olsun işlemci sorun çıkarmasın yeter ram 16 gb DDR 4 falan oldumu hoş oluyor bütçem 25 bin falan yani beni ultra ayarlarda 60 fps taşısın yeter bütçe 30 bine kadar zorlayabilirim
Yanına monitör alarak kullanmanı tavsiye ederim ekran ne kadar kaliteli de olsa 24 ve üzeri monitörden aldığın keyfi küçük ekran vermiyor :) Tabi benim için böyle.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,006
İsim
Lokman Doğan
Acer nitro 5 indirime giriyor sürekli yakalarsan al

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
fıstık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Acer nitro 5 indirime giriyor sürekli yakalarsan
Acer nitroyu neden öneriyorsunuz fiyatı yüzüne mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanına monitör alarak kullanmanı tavsiye ederim ekran ne kadar kaliteli de olsa 24 ve üzeri monitörden aldığın keyfi küçük ekran vermiyor :) Tabi benim için böyle.
Mantıklı aslında ama monitörler çok pahalı ya

Mantıklı aslında ama monitörler çok pahalı ya önerebileceğiniz bir monitör vatmı acaba

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih
Ekran konusunda Lenovo daha onde. Gerek 165Hz olmasi gerek canliligi. Lenovo 3060'li modellere bakabilirsin.

Monitor ile kullanma sansiniz varsa HP Victus 21k falandi en son 3060li versiyonu. Onu alip ramleri 1k'ya degistirirsen 22k olur, 3.6k ya da Lenovo G24-20 aldigin zaman 25.6k ya gelir.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,352
İsim
Selim

Mantıklı aslında ama monitörler çok pahalı ya önerebileceğiniz bir monitör vatmı acaba
Ben G24f-2 almıştım 3400e ama aldığım zaman indirimliydi şuan bütçenizi aşabilir, daha FP monitör paylaşırlar size hocam. Hikayeli, grafiği güzel oyunlar büyük ve güzel ipste aşırı keyifli oynanıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih
Ben G24f-2 almıştım 3400e ama aldığım zaman indirimliydi şuan bütçenizi aşabilir, daha FP monitör paylaşırlar size hocam. Hikayeli, grafiği güzel oyunlar büyük ve güzel ipste aşırı keyifli oynanıyor.
Cihazdan cikan ramleri 600TL'ye satabilirse tam butcesine geliyor aslinda. Ama piyasayi bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,667
Üyeler
163,864
Son üye
arassyy
Top Bottom