Neler Yeni

Kıbrıs Tatili İçin Tavsiye Bekliyorum

Nezha

80+ Bronze
Kardeşimle 8 günlüğüne KKTC'ye tatile gideceğiz. İşimiz dolayısıyla gidememe ihtimaline karşı kalacak yer, gezme planı vesaire yapmamıştık. KKTC'de gezilecek çok bir yer yokmuş, ben bunu biletleri alırken bilmiyordum iyi gezeriz deyip 8 gün almıştım. Büyük ihtimalle dönüş biletini erkene aldıracağız. Asıl sorun şu ki rezervasyon yaptırdığım hostel KKTC Lefkoşa değil Güney Kıbrıs Lefkoşa çıktı :kekw: Mecburen rezervasyonu iptal ettim. 2 gün sonra Kıbrıs'tayız ancak kalacak yer ayarlayamadım.:F: Araç kiralayacağımız için neresi olacağı fark etmez, uygun fiyatlı apart veya hostel tavsiye edebilecek var mı? Şurayı da gezmeniz lazım, şunu yemeniz lazım diye tavsiyelere de açığım. Şimdiden teşekkürler.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,146
İsim
Asil
Kardeşimle 8 günlüğüne KKTC'ye tatile gideceğiz. İşimiz dolayısıyla gidememe ihtimaline karşı kalacak yer, gezme planı vesaire yapmamıştık. KKTC'de gezilecek çok bir yer yokmuş, ben bunu biletleri alırken bilmiyordum iyi gezeriz deyip 8 gün almıştım. Büyük ihtimalle dönüş biletini erkene aldıracağız. Asıl sorun şu ki rezervasyon yaptırdığım hostel KKTC Lefkoşa değil Güney Kıbrıs Lefkoşa çıktı :kekw: Mecburen rezervasyonu iptal ettim. 2 gün sonra Kıbrıs'tayız ancak kalacak yer ayarlayamadım.:F: Araç kiralayacağımız için neresi olacağı fark etmez, uygun fiyatlı apart veya hostel tavsiye edebilecek var mı? Şurayı da gezmeniz lazım, şunu yemeniz lazım diye tavsiyelere de açığım. Şimdiden teşekkürler.
Keşke Kıbrıs’a biletini ramaz ayında almasaydın :D senin için fark eder mi veya Müslüman mısın bilmiyorum ancak KKTC denilince akla ilk gelen şey kumarhane ve tekel. Bavulu şişelerle doldur derim. Yaz ayı olmadığı için denizede giremeyeceksin. Zaten çok büyük bir yer olmadığı için ve vaktinde bol olduğu için sokakları falan yürüyerek gez bence.

sirefeee

80+ Bronze
Kapalı maraş eşek adası güsel bir kalesi var tepede oraları gez

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,377
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Cok yanliz zamanda gidiyorsunhz gibi geldi hocam bende kasimda gitmistim

Nezha

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Keşke Kıbrıs’a biletini ramaz ayında almasaydın :D senin için fark eder mi veya Müslüman mısın bilmiyorum ancak KKTC denilince akla ilk gelen şey kumarhane ve tekel. Bavulu şişelerle doldur derim. Yaz ayı olmadığı için denizede giremeyeceksin. Zaten çok büyük bir yer olmadığı için ve vaktinde bol olduğu için sokakları falan yürüyerek gez bence.
Biletleri 1euro+vergi kampanyası geldiğinde aldım. Şubat ve mart için geçerliydi Ramazan'ı hesaba katmadım alırken aceleye geldi. Forumda kampanyayı görmemle almam bir oldu. Kumarhaneyle işim olmaz ama valizi dolduracam.
Kapalı maraş eşek adası güsel bir kalesi var tepede oraları gez
Teşekkürler hocam gidecem mutlaka.
Cok yanliz zamanda gidiyorsunhz gibi geldi hocam bende kasimda gitmistim
Valla öyle oldu hocam hesap edemedim ucuz diye atladım.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,377
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Biletleri 1euro+vergi kampanyası geldiğinde aldım. Şubat ve mart için geçerliydi Ramazan'ı hesaba katmadım alırken aceleye geldi. Forumda kampanyayı görmemle almam bir oldu. Kumarhaneyle işim olmaz ama valizi dolduracam.

Teşekkürler hocam gidecem mutlaka.

Valla öyle oldu hocam hesap edemedim ucuz diye atladım.
Hep oyleydiki fiyatlar kasim 600e gidis 800e donus olarak gittim ben

Nezha

80+ Bronze
Hep oyleydiki fiyatlar kasim 600e gidis 800e donus olarak gittim ben
Hocam şu an 2060 lira tek yön dönüş nisan için. Yakın tarihli alırsam da 2400-3k arası. Ben aldığımda gidiş dönüş 2500dü, kampanyada 1400e geldi.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,377
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Hocam şu an 2060 lira tek yön dönüş nisan için. Yakın tarihli alırsam da 2400-3k arası. Ben aldığımda gidiş dönüş 2500dü, kampanyada 1400e geldi.
iyide hep öyleydi fiyatlar senin gittiğin yani tatil zamanlar dışında

Nezha

80+ Bronze
iyide hep öyleydi fiyatlar senin gittiğin yani tatil zamanlar dışında
Hocam hep öyleydi ne demek anlamadım. Enflasyonun hali belli gelecek sene de 1400 olsa o zamanın 1400üyle şimdinin 1400ü aynı mı? Siz kasımda 1400e almışsınız ben ocak sonunda yıllık enflasyon açıklanması sonrası ve asgari ücret zammından sonra almışım. Para değer kaybediyor, tutarın aynı olması önemli değil.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,377
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Hocam hep öyleydi ne demek anlamadım. Enflasyonun hali belli gelecek sene de 1400 olsa o zamanın 1400üyle şimdinin 1400ü aynı mı? Siz kasımda 1400e almışsınız ben ocak sonunda yıllık enflasyon açıklanması sonrası ve asgari ücret zammından sonra almışım. Para değer kaybediyor, tutarın aynı olması önemli değil.
demek istediğim o değil hep bu fiyatlardaydı kampanya olmasada....kıbrıs 22-25 derece arası istanbula aldanıp montla gitme tavsiyem onun dışı iyi gezmeler sana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,516
Üyeler
171,593
Son üye
Kaya06
Top Bottom