Neler Yeni

Kick Vergi, Gelir, Stripe, Bireysel hesap Lütfen Yardım

wLK41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hamza Kerem Yılmaz
Kickde yayın yapıorum gelir kısmı açıldı, stripe kısmına görseldeki bilgileri girdim en aşağıdaki şeyde vergi falan dediği için yapmaa korkuyorum çünkü yazdığım iban bireysel hesap, vergi olur mu? olursa kaç para olur? bireysel hesap olduğu için sıkıntı çıkar mı? lütfen detaylı anlatın..

Ekler

• 122.PNG
    122.PNG
    35.4 KB · Hit: 49

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Berkay
Bildiğim kadarıyla dijital içerik hesabı diye bir hesap açman gerekiyor. Devlet oradan vergi alıyor. Senin bireysel hesabından vergi almazlar tüm para sana gelir ama yasadışı olur bu. Kick belki bireysel hesaba para atmayabilir.

Fodbrok

80+
Bireysel hesapla alınan ödemelerde vergi sıkıntısı yaşayabilirsin. Bunun için ya şahıs şirketi hesabı girmen gerekiyor ya da sosyal içerik üreticisi muafiyet hesabı açman gerekiyor. Şirketle falan uğraşmayıp, içerik üreticisi hesabı açmak daha mantıklı. O hesaba gelen paranın vergisini banka otomatik olarak alıyor.

wLK41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hamza Kerem Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bağkur diye saçma bir şey var aylık 7k ödemen gerekiyo onu yapmama gerek yok dimi sadece %15 vergi kesseler yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:

bağkur diye saçma bir şey var aylık 7k ödemen gerekiyo onu yapmama gerek yok dimi sadece %15 vergi kesseler yeter

gamesense

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
esoterik
Kick den gelen geliri belirtmen gerekiyor aksi takdirde yasadışı para aklamış olursun. Kick den çekilen IBAN otomatik takibe alınıyor.

wLK41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hamza Kerem Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kankacım kısaca anlatır mısın bu olayı zahmet olmazsa adım adım ilk attığım resimden bilgin varsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,891
Üyeler
171,663
Son üye
ll4z
Top Bottom