Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Arkadaşlar yine siteleri gezerken Kikc ET600 diye bir kulaklık gördüm ve fiyatına göre çok iyi özellikleri var.
KUTU İÇERİĞİ
Kısa bir video linki var alibaba.com üzerinden izledim. Başka bir yer de bulamadım videosunu.
Özellik olarak kulaklık sürücüleri 90 derece dönebiliyor.
Mikrofonu 13 cm e kadar uzatıp kısaltabiliyorsunuz.
7.1 desteği yazıyor ama 3.5mm ile 7.1 desteği nasıl var onu bilmiyorum programı vs olabilir.
Teknik Özellikleri Şu Şekilde;
Ve Fiyatı 199 TL
Sizce alınır mı ?
Kulaklık konusunda bilgili arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.
@Evil Belief @Mert Özkaya
KUTU İÇERİĞİ
Kısa bir video linki var alibaba.com üzerinden izledim. Başka bir yer de bulamadım videosunu.
Kikc Et600 Yüksek Kalite 3.5mm 7.1 Surround Stereo Dönebilen Oyun KulaklıÄı Için Geri Çekilebilir Mikrofon Ile Pc Bilgisayar Ps5 Ps4 - Buy Kikc Et600 With Retractable Microphone Rotatable 3.5mm Usb 7.1 Surround Stereo Gaming Headset For Pc Computer
Kikc Et600 Yüksek Kalite 3.5mm 7.1 Surround Stereo Dönebilen Oyun KulaklıÄı Için Geri Çekilebilir Mikrofon Ile Pc Bilgisayar Ps5 Ps4 - Buy Kikc Et600 With Retractable Microphone Rotatable 3.5mm Usb 7.1 Surround Stereo Gaming Headset For Pc Computer Gamer Ps5 Ps4,Kikc Et600 Rotatable Headpohone...
turkish.alibaba.com
Özellik olarak kulaklık sürücüleri 90 derece dönebiliyor.
Mikrofonu 13 cm e kadar uzatıp kısaltabiliyorsunuz.
7.1 desteği yazıyor ama 3.5mm ile 7.1 desteği nasıl var onu bilmiyorum programı vs olabilir.
Teknik Özellikleri Şu Şekilde;
Ve Fiyatı 199 TL
KİKC Et600 7.1 Surround Stereo Rgb Işıklı Pro Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
KİKC Et600 7.1 Surround Stereo Rgb Işıklı Pro Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Sizce alınır mı ?
Kulaklık konusunda bilgili arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.
@Evil Belief @Mert Özkaya
Ekler
Son düzenleme: