Kilo alma adına fikir almak istiyorum.

Askerde herkes kilo verirken ben almıştım. Eve döndüğümde herkes nasıl mutlu oldu bilemezsiniz. :D

Nasıl kilo aldığıma gelince.
Sabah akşam Bulgur Pilavı yiyordum. Hiç yemediğim için İlk başlarda iğrenç gibi gözükse de mecbur kalıp yiyince baya bir güzel ve enerjik bir yemek olduğunu anlıyorsun.
Üzerinde hep konserve balıkla gömüyordum. Nefis bişey

Sporcu bir arkadaşın tavsiyesini yazıyorum şuanda

Bebe bisküvisi süt ve bal al
Bebe bisküvisini tabağa köy üstüne süt dök iyice karistir en son bak ekle
Bunu ben birkaç gün denedim 53 kilodan 58 kiloya geldim

168 boy 49,5 kiloyum. Kilo almak istiyorum. Yurtta kalıyorum akşam yemeği çıkmıyor. Kalori açığını kapatmak için dışardan söylediğim yemeklere ek olarak gainer almayı düşünüyorum. Kas kütlemde hiç yok. Bacaklarımda ve dirseklerimdeki kemikler belli oluyor. Diyetisyene gitmiştim günlük 2200 Kalori almam gerekiyormuş. Bir günlük örnek yemek listesi yazıp yolladı. Bu programa göre öğünlerini şekillendir dedi. Devlet hastanesi de bu kadar ilgileniyor maalesef. Kısacası önerilerinize açığım.
1. Kadınsın kas kütlesi erkekler gibi olmaz. 2.si kalori alman lazım spora başlamak sağlıklı kilona yardımcı olur fullbody çalışabilirsin. Yurtta kalsan bile ev yemekleri yapan yerler vardır ya da pilav tavuk gibi beslenebilirsin. Doktorun verdiği listeler ilgilenmiyor gözükse de sana yardımcı olmak veriliyor örnek liste. Sonuçta her insan kendi bazal metabolizmasini hesaplayıp ona uygun yemekleri kalori kalori seçemez bu işle uğraşan yapar normal vatandaş bilmez normal olarak. Her hafta 3 5 kez kilonu ölç aynı kıyafetler ile yada sana kalmış bir şey ona göre bakarsın diyetin ise yaradı mi yaramadı mı? Bana göre spora git kesinlikle sağlıklı kilo al fiziğin de düzelir. Korkma bodybuilder gibi vücut olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben veremiyorum meselâ. Bence fazla özenme.
Yemeği kesince verilir. Karnın doymadan yemeği bitir kendini sık biraz spor da yapınca zayiflaniyor.

Geri