lBroken Blade
80+
herkese selamlar yaklaşık olarak 9 aylık bir kilo verme süreci içerisindeyim 6 ay içince yaklaşık olarak 20 kilo verdim ama son 3 ay içince neredeyse 1 gram bile kilo veremedim . nedenini bilmiyorum önerisi olanlar varsa yardım edebilirmi yaptığım şeyleri aşağıya sıralayacağım :
karbonhidrat döngüsü ( eğitmen yardımı ile )
değişik beslenme planları ama kaloride herhangi bir değişiklik yok
günde yaklaşık olarak 1.5 saat ağırlı kantrenmanı antrenman sonrası 20 30 dk kardiyo
evet genelleme yaparsak büyük adımlar bunlardı hiçbir şekilde şeker alımım olmadı tatlılar vs.. gluten tüketimim neredeyse hiç olmadı diyebiliriz ama ekmek ve makarna yediğim günler oldu arada..
arkadaşlar ben yaklaşık 120 kgydim 20 kiloyu ağırlık antrenmanları ile beraber 6 ayda verdim ama son 3 ayda hiç ilerleme kaydedemedim ve hala kiloluyum baya baya vücüdüm hala yağlı
vücut özelliklerimi aşağıya bırakıyorum belki yardımı olur
Boy : 192 cm
kilo: 102 kg
kol ölçüsü: 44 cm
bel ölçüsü (en ince yerden): 103 cm
omuz: 140 cm
göğüs:147 cm
göbek kısmı : 167 cm
karbonhidrat döngüsü ( eğitmen yardımı ile )
değişik beslenme planları ama kaloride herhangi bir değişiklik yok
günde yaklaşık olarak 1.5 saat ağırlı kantrenmanı antrenman sonrası 20 30 dk kardiyo
evet genelleme yaparsak büyük adımlar bunlardı hiçbir şekilde şeker alımım olmadı tatlılar vs.. gluten tüketimim neredeyse hiç olmadı diyebiliriz ama ekmek ve makarna yediğim günler oldu arada..
arkadaşlar ben yaklaşık 120 kgydim 20 kiloyu ağırlık antrenmanları ile beraber 6 ayda verdim ama son 3 ayda hiç ilerleme kaydedemedim ve hala kiloluyum baya baya vücüdüm hala yağlı
vücut özelliklerimi aşağıya bırakıyorum belki yardımı olur
Boy : 192 cm
kilo: 102 kg
kol ölçüsü: 44 cm
bel ölçüsü (en ince yerden): 103 cm
omuz: 140 cm
göğüs:147 cm
göbek kısmı : 167 cm