Göbek yoksa bişey olmaz2007 liyim 180 boyum 78 kilodayım orta saha oynayacağım kilo benim için sorun olmasada şuan yeni başlayacağım kulüpte sorun ederlermi? Ben rahatca koşabiliyorum fiziki açıdanda kullanabiliyorum vücudumu.
Benim açımdan sorun yok bu meseleden hiçbir kulüpte ilk 11 dışındada kalmadım vücut kitle endeksindede normal diyor bilmiyorum.Hocam sıkıntı ederler mi bilmiyorum ama kilonuz biraz fazla geldi bana.
nedenki bence normal gibi.Kilo vermen lazım. Bu yaşlarad 1. 80'sen 72kg falan olman lazım.
çok rahatsız edici değilse,kilon boyuna göre iyi sorun etmezler.2007 liyim 180 boyum 78 kilodayım orta saha oynayacağım kilo benim için sorun olmasada şuan yeni başlayacağım kulüpte sorun ederlermi? Ben rahatca koşabiliyorum fiziki açıdanda kullanabiliyorum vücudumu.
Kilo alip vermen lazim diyenler neye gore diyor yag orani diye birsey var ayni boydaki 85 kilo adam 70 kilo adamdan daha fit olabilir
Bende sizlerin dedigi gibi düşünüyordum, bilen birisi varsa sorun çıkmasin diye yinede bilen varsa sorayım dedim(yedek kalmayı sevmiyorum). yaklaşık 5 yıllık bir futbol kariyerim var son 6 aydır ara vermek zorunda kaldım. Vücut olarak fitim yine de.senin için sorun yoksa böyle kal daha da arttırma tam sınırdasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
nedenki bence normal gibi.