Neler Yeni

Öneri KİM BAKACAK BU ARACA ?

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
Arkadaşlar 1979 model jeep cj5 model bi araçım var araç 5 6 senedir yatıyor (mtvsi 4500 olduğu için binemiyorduk af gelince trafiğe çıkarma kararı aldık)
ben bu aracı sanayide kime götürsem ben bununla uğraşamam veya bunun parçası bulunmaz gibi yanıtlar alıyorum ben evimde mi tamir edeceğim bunu ne yapayım anlamadım
sizce bu aracı nasıl muayeneden geçecek hale getirebilirim yürüyeni olsun elektrik aksamları olsun uzun süre yatmaktan sorun çıkarıyor

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Arkadaşlar 1979 model jeep cj5 model bi araçım var araç 5 6 senedir yatıyor (mtvsi 4500 olduğu için binemiyorduk af gelince trafiğe çıkarma kararı aldık)
ben bu aracı sanayide kime götürsem ben bununla uğraşamam veya bunun parçası bulunmaz gibi yanıtlar alıyorum ben evimde mi tamir edeceğim bunu ne yapayım anlamadım
sizce bu aracı nasıl muayeneden geçecek hale getirebilirim yürüyeni olsun elektrik aksamları olsun uzun süre yatmaktan sorun çıkarıyor
Nerede yaşıyorsun? İl ilçe?

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Kayseri kocasinan
Bölgende ki sanayiciler yapamayız diyorlarsa başka yere götürmekten başka çaren yok. Kayseri'ye en yakın sanayisi iyi olan Konya var. Araç kendisi gidemez ise çekici vs. ile Konya sanayisine götürürsen mutlaka anlayan, yapan ustalar çıkacaktır.

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bölgende ki sanayiciler yapamayız diyorlarsa başka yere götürmekten başka çaren yok. Kayseri'ye en yakın sanayisi iyi olan Konya var. Araç kendisi gidemez ise çekici vs. ile Konya sanayisine götürürsen mutlaka anlayan, yapan ustalar çıkacaktır.
kendi gidemez ve aracı bırakırsam 2 3 güne bir gidip bakmam gerekir uzun süre emanet edilecek bi araç değil ya

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
kendi gidemez ve aracı bırakırsam 2 3 güne bir gidip bakmam gerekir uzun süre emanet edilecek bi araç değil ya
Dostum aracı kullanmak istiyorsan başka şansın yok maalesef. Konya da kalacak yerin yok ise git gel yapıp durmak maliyetli olabilir ama dediğim gibi çözüm budur.

Top Bottom