Neler Yeni

Kimlik çıkarttıktan sonra eski kimligim kayboldu :(

KadRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kadir tilkioğlu
Kimliğimde fotoğraf yoktu fotoğraflı kimlik çıkartmaya gittim işlemleri bitirdim fakat yolda gelirken eski kimliğim düşmüş başım belaya girer mi düşen kimliğimde parmak izi ve imza yoktu yeni çıkarttığım kimlikte parmak izimi ve imzamı'da aldılar. Şu an elimde geçiçi kimlikte var.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Kimliğimde fotoğraf yoktu fotoğraflı kimlik çıkartmaya gittim işlemleri bitirdim fakat yolda gelirken eski kimliğim düşmüş başım belaya girer mi düşen kimliğimde parmak izi ve imza yoktu yeni çıkarttığım kimlikte parmak izimi ve imzamı'da aldılar. Şu an elimde geçiçi kimlikte var.
üstünde özel bilgilerin bulunduğu için eski kimliğinde sıkıntı yaşayabilirsin diye düşünüyorum kötü birinin eline geçerse

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Cezasi vardi onun galiba onu falan ödeyip yeni kimlik çıkartman lazm

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
hocam zaten yenisini çıkarttım elimde geçiçi kimligimde var yolda eve gelirken kaybettim
Birde yeni kimlik çıkartırken eskisini alıp orda yirtiyorlar veya parçalıyorlar diye biliyorum

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
hocam zaten yenisini çıkarttım elimde geçiçi kimligimde var yolda eve gelirken kaybettim
birinin eline geçtiyse ordaki bilgileri kullanıp kötü şeyler yapabilir diye düşünüyorum :unsure:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde yeni kimlik çıkartırken eskisini alıp orda yirtiyorlar veya parçalıyorlar diye biliyorum
benim bildiğim elimizde kalıyor sadece yanlarına bi kesim işlemi uyguluyorlardı sende kalıyordu kimlik gene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,938
Üyeler
167,745
Son üye
nikel
Top Bottom