Neler Yeni

KİMLİK FOTOKOPİSİNİ BİLGİSAYAR ÜZERİNDEN NASIL YOLLARIM?

TeknoLore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Baran Kuran
Arkadaşlar Anadolu Hayatta BES iptali işlemim var ve bunun için benden kimlik fotokopisinin ön ve arka yüzünü istediler ben de normal kimliğimin ön ve arkasının fotoğrafını çekip yolladım fakat kabul etmediler ben kimlik fotokopisinin ön ve arka yüzünü e-mail yolu ile nasıl gönderebilirim lütfen bilgili arkadaşlar yardım edebilir mi?

Juiclair0

80+ Silver
Arkadaşlar Anadolu Hayatta BES iptali işlemim var ve bunun için benden kimlik fotokopisinin ön ve arka yüzünü istediler ben de normal kimliğimin ön ve arkasının fotoğrafını çekip yolladım fakat kabul etmediler ben kimlik fotokopisinin ön ve arka yüzünü e-mail yolu ile nasıl gönderebilirim lütfen bilgili arkadaşlar yardım edebilir mi?
play store yada appstore lens diye uygulama var onun fotoğrafını çek onu otomatik kırpıyor zaten pdf dönüştürüp mailden yada whattsaptan at pcde wp webb yada mailden alsın.

TeknoLore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Baran Kuran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
play store yada appstore lens diye uygulama var onun fotoğrafını çek onu otomatik kırpıyor zaten pdf dönüştürüp mailden yada whattsaptan at pcde wp webb yada mailden alsın.
sağ ol dostum buldum bir tane uygulama onunla yaptım.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
E-devlet üzerinden kimlik bilgilerini çıktı alabilirsin.

Top Bottom