Neler Yeni

kimse bu hataya düşmesin :(

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
ben çok zarara uğramadım ama black friday indirimlerinde benim sistem 6600-6700 civarına toplanmış ben ise 4 kasımda 7200 e satın aldım dolar yükseldiği için, aynı hafta bakan istifa etti.
bu durum gerçekten insanın hevesini kaçırıyor.
bilgisayar konusunda bir sorun olursa insan gerçekten çok üzülüyor.hayatımda ilk defa böyle bir üzüntü yaşadım.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
bilgisayar konusunda bir sorun olursa insan gerçekten çok üzülüyor.hayatımda ilk defa böyle bir üzüntü yaşadım.
ya allaha şükür büyük bir zararım yok ta 500tl daha ucuza alabilirdim aynı sistemi şans işi

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
ya allaha şükür büyük bir zararım yok ta 500tl daha ucuza alabilirdim aynı sistemi şans işi
hayat hesapla değil nasiple yaşanıyor
çok takma
başka bir yerden bir şekilde kaar eder
veya başının gözünün sadakasıdır
takma boşver

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
hayat hesapla değil nasiple yaşanıyor
çok takma
başka bir yerden bir şekilde kaar eder
veya başının gözünün sadakasıdır
takma boşver
aynen öyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kafayı yiycem artık.eskiden bilgisayarım 1 ayda bir fln donuyordu.hatta öncedende konu açmıştım.artık bu donmalar günlük yaşanıyor.canlı derse katılamıyom ya.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
abiler lütfen yardım edin.bu bilgisayar aniden donuyor,sonra kasadan yeniden başlat tuşuna basıyorum.ordada takılı geliyo.sonra fişini çekiyorum,tekrar açıyorum.normale dönüyo.lütfen yardım edin,canlı derslerime katılamıyorum.bu sorunu nasıl çözerim?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Ben senin yerinde olsam adamı gidip sağlam döverdim.
valla benimde aklıma geldi dükkanına taş atardım hatta yeni pc almadan önce onun sana sattığı pcyi fırlatıcan dükkana al bu pcyi başkasına kakalarsan bu sefer...

gorkxgoat

80+ Bronze
abiler lütfen yardım edin.bu bilgisayar aniden donuyor,sonra kasadan yeniden başlat tuşuna basıyorum.ordada takılı geliyo.sonra fişini çekiyorum,tekrar açıyorum.normale dönüyo.lütfen yardım edin,canlı derslerime katılamıyorum.bu sorunu nasıl çözerim?
Ah be dostum keşke bi araştırıp alsaydın
SSD sorunlu demiştin ondan doğan bir yavaşlama olabilir

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
geçen sene araba tamircisinde 3,5 boyunca çalıştım.hatta okula giderken bile çalıştım.okuldan gelir gelmez hemen işe gidiyordum.3,5 ay boyunca 3300 TL para biriktirdim.bilgisayarlar hakkında hiçbir bilgim yoktu.burda mahalle arasında bir bilgisayarcı vardı.ordan arkadaşım bir bilgisayar toplatmıştı.bende ordan toplatıyım dedim.adama paranın hepsini verdim.ben o bilgisayarı canavar gibi zannediyodum.(i5 4460,rx 570,16 gb ram,120 gb ssd,1tb HDD.)parçaları ikinci el takmış.haberim yoktu.parçalar sonradan bozulmaya başladı.adam bana 6 ay garanti vermişti.garanti bitmemesine ragmen parçaları degiştirmedi.ondan sonra parçaların ikinci el oldugunu ögrendim.çok moralim bozulmuştu.yavaş yavaş araştırmaya başlamıştım.ve parçaların çok kötü oldugunu ögrendim.ben çok iyi bir bilgisayar zannediyodum.ve benim bu bilgisayarı aldıgım çok yakın bir zamanda abdullah abi v4'ü çıkarmıştı.moralim çok bozulmuştu.o kadar bozulmuştuki oyun oynama hevesim kaçmıştı.sonradan da kötü diskler taktıgını ögrendim.ssd çin malı internetten alınma dandik bir ssd'diydi.HDD ise eski bir laptop HDD'siydi.moralim bu sefer komple gitmişti.yeni bir PC alıcak paramda yoktu.ama hayırlısı olursa 2,3 sene sonra alıcam.kimse benim düştügüm hataya düşmesin.sistem alırken iyice araştırsın,bütün bilgisayar hakkında tanıdıgı uzman kişilere danışsın.
Senin yerine ben sövebilirim :D tabi istersen

Top Bottom