Neler Yeni

Kingdom Come: Deliverance Alınır Mı ?

Jon Snow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yasin
steamde baya indirime girmis yakında 2. oyunu cıkıcak alınır mı emin olamadım oyuna az cok baktım ama emin degilim

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
steamde baya indirime girmis yakında 2. oyunu cıkıcak alınır mı emin olamadım oyuna az cok baktım ama emin degilim
Ben çok beğenmiştim. Özellikle savaşmak çok eğlenceli oyunda almalısın hazır 2. oyunda çıkarken 1.yi oynasan iyi olur.

Jon Snow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben çok beğenmiştim. Özellikle savaşmak çok eğlenceli oyunda almalısın hazır 2. oyunda çıkarken 1.yi oynasan iyi olur.
orta cagı cok severim skyrim in hastasıyımdır aklımda hep bunu oynicagıma skyrim oynarım diye düsünce geliyo

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Ona bir şey diyemem fakat farklı oyunlar olduğu için ikisinin deneyimi de farklı olacaktır denemeni tavsiye ederim.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,440
İsim
Mehmet Aslan
zamanında steam den full paketini 15 liraya almıştım hala duruyor :D Çok beğenilen bir oyun , orta çağ konseptini en iyi yansıtan oyun diyenler çok. Ama savaş mekanikleri yavaşmış onu bilerek al. Bende bir ara oynayacağım :D

Jon Snow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zamanında steam den full paketini 15 liraya almıştım hala duruyor :D Çok beğenilen bir oyun , orta çağ konseptini en iyi yansıtan oyun diyenler çok. Ama savaş mekanikleri yavaşmış onu bilerek al. Bende bir ara oynayacağım :D
evet evet ondan haberim var

Top Bottom