Ben çok beğenmiştim. Özellikle savaşmak çok eğlenceli oyunda almalısın hazır 2. oyunda çıkarken 1.yi oynasan iyi olur.steamde baya indirime girmis yakında 2. oyunu cıkıcak alınır mı emin olamadım oyuna az cok baktım ama emin degilim
orta cagı cok severim skyrim in hastasıyımdır aklımda hep bunu oynicagıma skyrim oynarım diye düsünce geliyoBen çok beğenmiştim. Özellikle savaşmak çok eğlenceli oyunda almalısın hazır 2. oyunda çıkarken 1.yi oynasan iyi olur.
zamanında steam den full paketini 15 liraya almıştım hala duruyor Çok beğenilen bir oyun , orta çağ konseptini en iyi yansıtan oyun diyenler çok. Ama savaş mekanikleri yavaşmış onu bilerek al. Bende bir ara oynayacağımsteamde baya indirime girmis yakında 2. oyunu cıkıcak alınır mı emin olamadım oyuna az cok baktım ama emin degilim
evet evet ondan haberim varzamanında steam den full paketini 15 liraya almıştım hala duruyor Çok beğenilen bir oyun , orta çağ konseptini en iyi yansıtan oyun diyenler çok. Ama savaş mekanikleri yavaşmış onu bilerek al. Bende bir ara oynayacağım