Neler Yeni

AirPods Pro 2.nesil hala alınır mı?

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Emre Efe
Her şeye katılıyorum fakat sadece Pro 2'de yok ANC. AirPods 4 ve bir iki Beats TWS modelinde var.
hocam apple watch macbook iphone falan var o yuzden ekosistemde kalmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

3. nesil 2025 eylulde cikicak sanirim 2. nesili alip gecicem sanirim ve arkadasin dedigi gibi ekonomik boyutu da var isin

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mustafa Kemal Eser
Her şeye katılıyorum fakat sade
a9571cd0-8a5f-4bea-80bb-15b0528b704c.jpeg
ce Pro 2'de yok ANC. AirPods 4 ve bir iki Beats TWS modelinde var.

MehmetB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mehmet Bozkurt
guncel urun oldugunu biliyorum hocam sadece 3. nesil ne zaman ona gore beklenir mi yoksa aliyim mi diye soruyorum
hocam beklemeye değmez söyleyeyim yüksek ihtimalle h2 çip ile gelir yine ve anc için ekstra ücret isterler 4. nesilde oldugu gibi. en kısa zamanda bende pro 2. nesil almayı düşünüyorum

Caudron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Onur TÜRK
kusura bkamayin airpods pro 2.nesilden bahsediyorum acele ile yazdigim icin dikkat etmemisim

3. nesil beklenmeli mi yoksa amazonda su anda 9k aliyim mi?
Estağfirullah, yanlış bilgilendirme yapmış olmayalım diye sordum.

Bana soracak olursanız, vade farksız alım imkanı varsa fırsatı kaçırmayın. 3.neslin çıkış zamanı ile ilgili bir bilgi yok ki zannediyorum en iyi ihtimal gelecek yıl Eylül civarları olacaktır. Son olarak yine ifade edeyim ki Pro 2. Nesil gerçekten mükemmel bir kulaklık, çok premium bir ürün. Zaten ürün hakkında sayısız inceleme, makale ve videolar mevcut ama nihai kullanıcı olarak ben yerinizde olsam hiç şüphe etmezdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,063
Üyeler
161,193
Son üye
Eneschans
Top Bottom