Neler Yeni

Kingston Beast RAM lerimin RGB lerini kontol edemiyorum.

Keenact

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Murat Kılıç
Merhaba Arkadaşlar,

2 gün önce incehesap.com dan bilgisayarımı yükseltmek adına 2x16 GB Kingston Beast RAM aldım. 2 gün önce aldığım ürünümde hem ışıklandırmayla hemde ramin sistemi kilitlemesi kaynaklı sorun yaşadığımdan incehesap 1 gün içerisinde ürününü sıfırı ile değişimini sağladı ve ramleri bana vermeden önce test etti.

Eve geldiğimde RAM lerin ışıklandırmalarını halan ne kendi uygulamasından nede anakartın uygulamasından kontrol edemediğimi gördüm. Ramleri ilk teker teker taktığımda birisini kontrol edebiliyorken diğerini aynı slota bağladığımda onu kontrol edemedim. Neyse artık iade ederim mantığı düşünüp umursamadan dün oyun uzun süre oynadım ve kendi kendine renk geçişi yapan ramlerim pembemsi bir renkde sabit kaldığı dikkatimi çekti.

O renkde durduğunu görünce hem kendi yazılımından hemde anakarttan iki ram içinde istediğim gibi ramlerin rgb lerini kontrol edebildiğimi fark ettim. Fakat bilgisayarı yeniden açıp kapattığımda malesef eski sorunum devam ediyor. Bu konuda ne yapmalıyım neyi gözden kaçırıyor olabilirim dikkatimden kaçan bir ayar olabilir mi tecrübeli veya sorunu yaşamış arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Anakart MSİ B 450M GAMİNG PLUS
İşlemci Ryzen 7 5700X

Keenact

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Murat Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdiş denedim.Bu uygulamada RAM lerimi görmüyor diğer uygulamalarda görüyordu

Keenact

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Murat Kılıç
openrgb sadece kalvye ve mouse umu buldu normal mi ? MSI center rgb sıvı soğutma ve ramlerimi görüyordu Kingston ctrl ramlerimi görüyor dragon center sadece sıvı soğutmamı görüyor openrgb sadece klavye ve mouse umu görüyor

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Joga Bonito
Şimdiş denedim.Bu uygulamada RAM lerimi görmüyor diğer uygulamalarda görüyordu
programı yönetici olarak falan çalıştır. MSI da genelde rgb sorunlarını bu uygulama çözüyordu genelde.

Keenact

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Murat Kılıç
Yönetici olarak çalıştırıyorum son olarak signalrgb uygulamasınıda denedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri