Kingston KC3000 1TB iptal edip KIOXIA Exceria Pro 2TB almak?

cengizovic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
993
Arkadaşlar dün Amazon üzerinden 6000 TL'ye Kingston KC3000 1TB almıştım. Son 1 stok olunca acelece aldım. Ürün bugün kargoya verilmişti. Şimdi Vatanbilgisayar'da Kioxia Exceria Pro 2TB indirime girmiş 7500 TL'ye. Arada 1500 TL fark olduğu için Amazon üzerinden iade başlattım hemen, kargo gelince teslim almadan iade etmeyi düşünüyorum. Yani bilmiyorum gönlüm KC3000'den yanaydı ama 1500 TL daha ekleyip toplam 2TB SSD almak mantıklı geldi gibi. Genelde oyun, günlük kullanımlarım oluyor. Sizce iyi yapmış mıyım? Yoksa KC3000 performansı öncelik mi olmalıydı...

2 TB SSD daha mantıklı olmus
Valla hocam çoğu yerde KC3000 övmüşler hep. İade ve 2TB için yeni sipariş oluşturmak için 1 saat düşündüm neredeyse :( Yani pişman olmam umarım..

Valla hocam çoğu yerde KC3000 övmüşler hep. İade ve 2TB için yeni sipariş oluşturmak için 1 saat düşündüm neredeyse :( Yani pişman olmam umarım..
Kioxia'da güzel hocam pişman olacağını düşünmem, paranın hakkını alırsın - birde dediğim gibi 1500 TL üstüne 2 TB version daha ii

SSD zamları da başlamış. Bende de kingston var ama karşılaştırınca kağıt üzerinde fark yok gibi, 2 katı kapasiteyi daha az farkla almak bu açıdan mantıklı, ancak kingstonun adı var gibi oluyor bende, diğerini hiç kullanmadığım için tecrübe etmedim.

Kioxia'da güzel hocam pişman olacağını düşünmem, paranın hakkını alırsın - birde dediğim gibi 1500 TL üstüne 2 TB version daha ii
Teşekkürler hocam. Umarım üzmez ya tek temennim o. Uzun vadeli stabil olsun benim için yeterli. Öyle çok dosya aktarayım, büyük dosyalarla işim yok. 2-3 tane AAA oyun kurarım maks, fotoğraf video arşiv olur o kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SSD zamları da başlamış. Bende de kingston var ama karşılaştırınca kağıt üzerinde fark yok gibi, 2 katı kapasiteyi daha az farkla almak bu açıdan mantıklı, ancak kingstonun adı var gibi oluyor bende, diğerini hiç kullanmadığım için tecrübe etmedim.

Kingston iyi hocam o yüzden 1 saat enine boyuna düşündüm. Biraz da araştırınca Kioxia da fena değil diyorlar. Biraz ısındığını söylüyorlar. Benim anakartta SSD için soğutma bloğu var ve kasa hava akışı da iyi bunda güvenerek aldım biraz da. Kullananların da çoğu memnun. KC3000 1 TB ile yola devam etmeyi düşündüm ama ileri de her şey daha da pahalı olur da keşke 1500 TL verip 2 TB alsaydım diye pişman olmak istemedim açıkçası.

KC3000 de, Exceria Pro da ısınmayı seven modeller. Temel soğutma çözümleriyle bu sorunu çözebilirsiniz. Günlük kullanımda ikisi arasında pek fark gözlemleyemezsiniz. İyi tercih olmuş, hayırlı olsun.

[
KC3000 de, Exceria Pro da ısınmayı seven modeller. Temel soğutma çözümleriyle bu sorunu çözebilirsiniz. Günlük kullanımda ikisi arasında pek fark gözlemleyemezsiniz. İyi tercih olmuş, hayırlı olsun.
5 sene boyunca 500gb kingston ile idare ettim hocam. Daha iyileri sizin olsun. Teşekkürler :)

• Beğen
Reaksiyonlar: frix
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,840
Üyeler
187,255
Son üye
Verpicted
Geri