Neler Yeni

Kingston vs adata 700

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Miraç Tiryaki
Bütçe
1100
Merhabalar bu iki SSD arasında kaldım. Adatanın soğutucusu var ama okuma yazması düşük. Kingstonun soğutucu yok okuma yazması yüksek ve genelde laptoplar için kullanılıyor. Siz hangisini önerirsiniz yada başka önerebileceğiniz bir SSD var mı?

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Caner
giriş seviyesinde kesinlikle kioxia exceria g2 öneririm, hem uygun hemde dramli.
tabi yazdığın kingston a2000 değilse

yydas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Abdulsamet Şimşek
  • Beğen
Reaksiyonlar: M.2.

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Caner

M.2.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
varda g2 olan yeni serisi yok bildiğim kadarıyla, şuan piyasada olanı g2 olmayan sorunlu modeli.
Sorunlu değil... Sürekli karıştırılıyor, sorunlu olan düz SATA III SSD olarak geçiyor. (toshiba dan geçiş sürecindeki sıkıntılar)
Bunun 500 GB var mı hocam bulamadım da
Exceria M.2 yi alabilirsiniz. (dram vs. mevcut)

M.2 ler de böyle bir sorun bulunmuyor. (güvenle tercih edilebilir ki yurtdışında da oldukça beğenilen, çeşitli testlere konu olmuş, tercih edilen başarılı modellerdir.

Exceria 500GB

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Caner
Sorunlu değil... Sürekli karıştırılıyor, sorunlu olan düz SATA III SSD olarak geçiyor. (toshiba dan geçiş sürecindeki sıkıntılar)

Exceria M.2 yi alabilirsiniz. (dram vs. mevcut)

M.2 ler de böyle bir sorun bulunmuyor. (güvenle tercih edilebilir ki yurtdışında da oldukça beğenilen, çeşitli testlere konu olmuş, tercih edilen başarılı modellerdir.

Exceria 500GB
karıştırmıyorum Kronik sorunlu.
Ömrünün hızlı bitmesi
Hızının hızlı düşmeşi
Isınma problemleri.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,201
İsim
Murat Orhan

M.2.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
karıştırmıyorum kronik sorunlu
Yük altında ısınmayan M.2 nvme yok... (yoğun yük altında kullanımlar için termal pad, soğutucu almalısınız)
Ömrünün hızlı bittiğine ve hız düşüşüne (dram mevcut) katılmıyorum; her SSD, NVME vs. için üretici tarafından biçilen bir değer (ömür) var ve bu ürün vaat ettiği değerleri sağlıyor... (çeşitli programlar üzerinden SSD yi takip edip eyvah sağlık 99'a düştü hem de bu kadar erken bu SSD alınmaz kronik sorunlu diyen kullanıcılar var, üreticinin sağladığı detaylardan bi haber)

Son düzenleme:
Top Bottom