Neler Yeni

Kingston yakında DDR5 RAM'leri tanıtacak AMAAA

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Burada kocaman bir AMA var sebebi ahanda şu;

Screenshot_2021-04-22-05-22-42-111_com.instagram.android.jpg

CL40 nedir olum şaka mı yapıyorsunuz siz kafayı mı yediniz. 4400Mhz ile CL19 değeri veren RAM'ler var. CL40 nedir ne yaptınız siz ? Tamam MHz arttıkça gecikme değeri artacak ama bu kadar da ne bileyim uçmuşlar be.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz

Alıntıyı görüntüle

CL40 nedir olum şaka mı yapıyorsunuz siz kafayı mı yediniz. 4400Mhz ile CL19 değeri veren RAM'ler var. CL40 nedir ne yaptınız siz ? Tamam MHz arttıkça gecikme değeri artacak ama bu kadar da ne bileyim uçmuşlar be.
ama fark ettiysen voltajı daha da düşürmüşler azıcık bir voltaj arttırmayla bu düşürülebilir.

Chrollo04

80+ Bronze

Alıntıyı görüntüle

sağ alt köşe ifşa 😁

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sağ alt köşe ifşa 😁
İfşalık durum yok beni görenler gördü zaten aylar öncesinden fotoğrafımı forumda paylaşmıştım 😌
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama fark ettiysen voltajı daha da düşürmüşler azıcık bir voltaj arttırmayla bu düşürülebilir.
Düşürülebilir de bunu firmalar yapsa yapardı hele Kingston gibi bir firma. Demek ki zor olacak düşürmek.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
İfşalık durum yok beni görenler gördü zaten aylar öncesinden fotoğrafımı forumda paylaşmıştım 😌

Düşürülebilir de bunu firmalar istese yapardı hele Kingston gibi bir firma. Demek ki zor olacak düşürmek.
olsun yine de ddr4 bellekler gibi 1.3 değilde 1.1v da çalışması gayet iyi.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Düşük voltta çalışmasının ne gibi artısı olabilir. Benim RAM 1.35v ben bir faydasını göremedim.
düşük volttaj sayesinde daha çok voltaj vererek daha yüksek hızlara ulaşıblabilir voltaj ne kadar düşükse o kadar çok oc yapılabilir.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bir anda ddr4 e nazaran çok üstün ramler çıkarsa eldeki stoklar(ram/anakart) satışlar düşer.Zamanla yedirecekler.ddr3 te 2300lü mhz ramler varken ddr4 2133 mhz ramler satıldı.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
düşük volttaj sayesinde daha çok voltaj vererek daha yüksek hızlara ulaşıblabilir voltaj ne kadar düşükse o kadar çok oc yapılabilir.
Gecikme değerinin 40 olması yine de eksi sayılmaz mı ?

Bir anda ddr4 e nazaran çok üstün ramler çıkarsa eldeki stoklar(ram/anakart) satışlar düşer.Zamanla yedirecekler.ddr3 te 2300lü mhz ramler varken ddr4 2133 mhz ramler satıldı.
Satış stratejisi diyorsun yani. Bir anda düşük CL değeri çıkarmadılar bilerek. Yavaş yavaş düşürecekler diyorsun yani.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Satış stratejisi diyorsun yani. Bir anda düşük CL değeri çıkarmadılar bilerek. Yavaş yavaş düşürecekler diyorsun yani.
Öyle olmak zorunda

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz

tabii ki eksi sayılır ama birşeyi feda etmeden birşeyden akzzan elde edemezsin. onlarda cl den kayıp vererek voltajdan kazanç elde etmişler. belki farklı markalar daha düşük cl değerinde ramler çıkartabilir.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
DDR2 DDR3 geçisinde çift destekli anakartlar vardı. Bir anda atıyorum 6000 mhz cl 18 rami piyasaya sürseler. Elde ddr4 ram chipleri kalır.Kimse ddr4 destekli sistem toplamak istemez.Ne amd ne intel işlemci satar.Anakart satışı da durur.Psu da satılmaz vs.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
tabii ki eksi sayılır ama birşeyi feda etmeden birşeyden akzzan elde edemezsin. onlarda cl den kayıp vererek voltajdan kazanç elde etmişler. belki farklı markalar daha düşük cl değerinde ramler çıkartabilir.
O.C yönelik RAM olacak o zaman.

Top Bottom