Neler Yeni

KIOXIA marka ssdler nasıl?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Toshiba sorunlu SSD’lerden dolayı bu alt marka ile SSD üretmeye başladı.
Kioxia SSD’ler de Bazı Toshiba’lar gibi kronik sorunlu. Sakın almayın.
Bu Toshiba’nın bi satış politikası ;)

Hira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hira
Toshibanın alt markası değil Toshiba ile OCZ nin birleşerek ortaya çıkardığı ayrı bir markadır. Güvenilir ümit vateden bir markadır kullanılır.

mrtcn008

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
mertcan

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Toshibanın alt markası değil Toshiba ile OCZ nin birleşerek ortaya çıkardığı ayrı bir markadır. Güvenilir ümit vateden bir markadır kullanılır.
Yanlış bilgi vermeyin alınmaz. 10 Eylül'den bu yana sağlık :
1605190617061.png

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Pek önermem.

Herhangi bir kronik sorunu yok fakat Toshiba SSD konusunda pek iyi değil.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Herhangi bir kronik sorunu yok fakat Toshiba SSD konusunda pek iyi değil.

Hira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hira
Yanlış bilgi vermeyin alınmaz. 10 Eylül'den bu yana sağlık :
Alıntıyı görüntüle

İyide arkadaşım senin sorun yaşaman genel olarak kötü olduğu anlamına gelmez ki.. Samsung ta sorun yaşayan hiç mi yok? Olayları kendi pencerenizden yorumlamaktan vazgeçin bu camia sizin etrafınızda dönmüyor.. Elektronik cihazlarda bu olağan bir durum.. Zaman zaman çürüğü denk gelir en iyi ürünlerde bile bu olabilir. Ayrıca.... PC nizde genel olarak ısı problemi oluyor, buna kendi sıcaklığıda ekleniyor ve zamanla zarar görüyor suçlu bellek oluyor.. Bende ne zamandır kullanıyorum hala %100 sağlıkta. Arkadaşım fotoğraf işi yapıyor makinesini saatlerce reder a bırakıyor tık yok belleğinde... Bu arada merak etme kioxia nın ortağıda değilim. Asıl yanlış bilgiyi sen veriyorsun sen sorun yaşadın diye kötüdür demek teknoloji forumu üyesine ne kadar yakışır bunuda sen düşün..

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
İyide arkadaşım senin sorun yaşaman genel olarak kötü olduğu anlamına gelmez ki.. Samsung ta sorun yaşayan hiç mi yok? Olayları kendi pencerenizden yorumlamaktan vazgeçin bu camia sizin etrafınızda dönmüyor.. Elektronik cihazlarda bu olağan bir durum.. Zaman zaman çürüğü denk gelir en iyi ürünlerde bile bu olabilir. Ayrıca.... PC nizde genel olarak ısı problemi oluyor, buna kendi sıcaklığıda ekleniyor ve zamanla zarar görüyor suçlu bellek oluyor.. Bende ne zamandır kullanıyorum hala %100 sağlıkta. Arkadaşım fotoğraf işi yapıyor makinesini saatlerce reder a bırakıyor tık yok belleğinde... Bu arada merak etme kioxia nın ortağıda değilim. Asıl yanlış bilgiyi sen veriyorsun sen sorun yaşadın diye kötüdür demek teknoloji forumu üyesine ne kadar yakışır bunuda sen düşün..
Bence sadece benim değil.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
kronik sıkıntılı alınmaz

Earwven

80+ Bronze
Dahası