Neler Yeni

kiracıya çok ucuza veriyoruz sizce zam yapmalı mıyız ?

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Eray
annemle babam o kadar çalışıp etti ve dairenin parasını kapattılar kiraya verdiler çok önceden ama kiracı 3000 tl ye oturuyor ve o kadar zaman geçti tl değerini kaybetti kiralar uçtu adam bankacı bir çocuğu ve eşiyle kalıyor ben diyorum ki babama baba biraz kirayı arttıralım sonuçta şuan kiralar acayip derecede fırlamış tabi ki saçma sapan bir fiyat çekmeyelim ama bu kadar ucuz olmasın ama babam bana dedi ki oğlum bu sıkıntılı günlerde bırak adam ucuza kalsın dedi siz olsanız bu kadar merhamet gösterir miydiniz ? ben mi çok kötü düşünüyorum ben sadece bu ülkenin bu kadar kötü ekonomik durumda olmasına göre fiyatı arttırmamız gerektiğini söylüyorum nasıl bir gıda sektöründe fiyatlar artıyorsa bizim de arttırmamız gerekmez mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

not: ev bir de istanbul da

Megan

80+ Silver
annemle babam o kadar çalışıp etti ve dairenin parasını kapattılar kiraya verdiler çok önceden ama kiracı 3000 TL ye oturuyor ve o kadar zaman geçti TL değerini kaybetti kiralar uçtu adam bankacı bir çocuğu ve eşiyle kalıyor ben diyorum ki babama baba biraz kirayı arttıralım sonuçta şuan kiralar acayip derecede fırlamış tabi ki saçma sapan bir fiyat çekmeyelim ama bu kadar ucuz olmasın ama babam bana dedi ki oğlum bu sıkıntılı günlerde bırak adam ucuza kalsın dedi siz olsanız bu kadar merhamet gösterir miydiniz ? ben mi çok kötü düşünüyorum ben sadece bu ülkenin bu kadar kötü ekonomik durumda olmasına göre fiyatı arttırmamız gerektiğini söylüyorum nasıl bir gıda sektöründe fiyatlar artıyorsa bizim de arttırmamız gerekmez mi ?

Eğer durumunuz iyiyse ve oturan adamın da durumu kötüyse arttırmasanız çok iyi olur. Ama öyle değilse arttırmak hakkınız. O bölgede kiralar nasıl bilmiyorum ama şimdiki kiraların yüzde 99 u abartılı o yüzden fazla arttırmamakta fayda var

majorw0w

80+ Silver
annemle babam o kadar çalışıp etti ve dairenin parasını kapattılar kiraya verdiler çok önceden ama kiracı 3000 TL ye oturuyor ve o kadar zaman geçti TL değerini kaybetti kiralar uçtu adam bankacı bir çocuğu ve eşiyle kalıyor ben diyorum ki babama baba biraz kirayı arttıralım sonuçta şuan kiralar acayip derecede fırlamış tabi ki saçma sapan bir fiyat çekmeyelim ama bu kadar ucuz olmasın ama babam bana dedi ki oğlum bu sıkıntılı günlerde bırak adam ucuza kalsın dedi siz olsanız bu kadar merhamet gösterir miydiniz ? ben mi çok kötü düşünüyorum ben sadece bu ülkenin bu kadar kötü ekonomik durumda olmasına göre fiyatı arttırmamız gerektiğini söylüyorum nasıl bir gıda sektöründe fiyatlar artıyorsa bizim de arttırmamız gerekmez mi ?

Adamın durumu iyi ise artırım yapabilirsiniz. Evden çıksa iyi bir yer de bulamaz o bütçeye

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Eray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi internetten baktım bankacı 11.540 tl alıyormuş eşi de asgari alsa bilmiyorum sizce o para yeter mi insanları hiç bir şekilde üzmek istemem ama durumumuzda kötü değil normalde yani

arkadaşlar siz bakmayın babamın insaflı dememe babam akpli bu seçim yine aynı terane, hani deriz ya bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın o mantık var babamda ekonomik olarak kötü değil diye hala ülkenin iyi oldugunu düşünüyor klasik eskiler kötüydü kafası var yani

Son düzenleme:

burak9956

80+ Bronze
Bizim 3+1 var 8 yıllık bina Gaziosmanpaşa'da 2700'e veriyoruz. O fiyata vermek yerine satıp arsa alın diyorum dinlemiyorlar.

Hanaz

80+ Gold

Insandan anlayan baban var daha çok para para yakında 4 5 bin bile değersiz olur markete giriyorsun haftalık alışverişte 2k harcıyorsun kendini kiracının yerine koyda düşün

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,602
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
kanka kazandığınız para size yetiyorsa dursun ya çünkü adam da bütçesinin bir kısmını ayırıyor aile geçimini ona göre planlıyor falan bence yapmamalısınız sizin bi para eksiğiniz yoksa.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Aç mısın açıkta mısın hocam? Bu para arttırma talebinin altında bir iş var gibi görünüyor. Baban 3000tl yi yeterli görüyorsa demekki ihtiyacınız yok. Gözünde de para hırsı yok. Babanı takdir ettim düşüncesinden ötürü. Bizim 300metre kare evimiz var Mersinde. 2800e kiraya verdik yeni

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,412
İsim
Oğuz
Aç mısın açıkta mısın hocam? Bu para arttırma talebinin altında bir iş var gibi görünüyor. Baban 3000tl yi yeterli görüyorsa demekki ihtiyacınız yok. Gözünde de para hırsı yok. Babanı takdir ettim düşüncesinden ötürü. Bizim 300metre kare evimiz var Mersinde. 2800e kiraya verdik yeni
Hocam 5 bin verelim bize kiralayın .d 300 metre kare 2800 o neymiş öyle

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Eray
kanka kazandığınız para size yetiyorsa dursun ya çünkü adam da bütçesinin bir kısmını ayırıyor aile geçimini ona göre planlıyor falan bence yapmamalısınız sizin bi para eksiğiniz yoksa.
muhtemelen öyle olucak şu hükümet değişsin de

Top Bottom