Neler Yeni

Yardım "Kişisel bilgisayarınızda tanılama yapılıyor " hatasından kurtulamiyorun

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
Dün de konularını açtım zaten laptopu açınca görev çubuğu gelmedi bende zorla kapattim ve açınca bu hatayı aldım öteki forumlarda baya bekleyince bir ekran geldiği söylendi bende öyle yaptım baya açık kaldı ve bir ekran geldi format falan seçenekleri vardı hata tanıma seçenekleri vardı bende hata tanımayı seçtim gene 3 saat kadar bekledikten sonra aynı ekran geldi ve bişey bulunamadı dedi sonra sabah kapattım ve şimdi açtım hala aynı bir türlü Windows başlamiyor bunun tek çaresi format mıdır acaba yardım ederseniz çok sevinirim gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum

Ekler

• IMG_20230122_030701.jpg
    IMG_20230122_030701.jpg
    1.7 MB · Hit: 105

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Dün de konularını açtım zaten laptopu açınca görev çubuğu gelmedi bende zorla kapattim ve açınca bu hatayı aldım öteki forumlarda baya bekleyince bir ekran geldiği söylendi bende öyle yaptım baya açık kaldı ve bir ekran geldi format falan seçenekleri vardı hata tanıma seçenekleri vardı bende hata tanımayı seçtim gene 3 saat kadar bekledikten sonra aynı ekran geldi ve bişey bulunamadı dedi sonra sabah kapattım ve şimdi açtım hala aynı bir türlü Windows başlamiyor bunun tek çaresi format mıdır acaba yardım ederseniz çok sevinirim gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum
Vay be kimse yazmamış

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
forumda son zamanlarda cevap alamnıyorum zaten ilk zamanlar çok guzeldi çözümü format attım
Millet sadece ekipmandeğiş tokuşu için konu açıyor hocam. böyle konularda arada kaynıyor.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Windows dosyaların bozulduğu için bu hatayı alıyorsun. Evet tek çözüm yedeğe geri dönmek yada format,
Mesaj otomatik birleştirildi:

aptopu açınca görev çubuğu gelmedi
onun yerine explorer.exe yi görev yöneticisinden manuel başlatsan sorun kalmazdı

Top Bottom