Neler Yeni

Kişisel Gelişim Hakkında Kısa Bir Yazı

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Hayal kurmak güzeldir. İnsanı, bir nebze olsun gerçeklerden uzaklaştırır. Her daim gerçekler acıdır. Her ne kadar inanmamak isteseniz de o akılsızca düşünceler ve sözler beyninizi meşgul eder, hayattan soğutur. Sizi, duygusuz bir insan haline getirir.
Mümkün olan her zaman diliminde geçmişi unutup geleceğe odaklanmalısınız. Geleceğe dair fikirler, düşünceler beslemelisiniz kendi bünyenizde. Aksi takdirde işe yaramaz birisi olup kendi kabuğunuza çekilirsiniz. Yanınıza gelen her kişiden yardım eli uzatmasını beklersiniz. Çok beklersiniz.. O yardım eli uzatılmayacaktır.
Herkes ancak kendi kendisinin doktoru olabilir. İş sizde başlayıp sizde biter.
Eğer şu an umutsuz duygular içerisindeyseniz bu sizin suçunuzdur. Ya gerekli olanı yapmıyorsunuzdur ya da geçmişe takılıp adım atmak istemiyorsunuzdur.
Bir an önce kendinize gelin dostlar. Yoksa yaşayan bir ölü edasıyla tüm hayatınızı boşa harcarsınız.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
emir yapar
Ciddi yaşayan ölü gibi hissediyorum. Ellerine emeğine sağlık.

şahin doğan

80+ Platinum
Güzel yazı olmuş ( hiç etkilenmedim ) :D
Bende bir tavsiye verecek olsaydım kesinlikle birbirini seven bir çift olursanız hayatınız normalden 3-5 kat daha güzel oluyor. Özellikle okul hayatından biri olursa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
Hayal kurmak güzeldir. İnsanı, bir nebze olsun gerçeklerden uzaklaştırır. Her daim gerçekler acıdır. Her ne kadar inanmamak isteseniz de o akılsızca düşünceler ve sözler beyninizi meşgul eder, hayattan soğutur. Sizi, duygusuz bir insan haline getirir.
Mümkün olan her zaman diliminde geçmişi unutup geleceğe odaklanmalısınız. Geleceğe dair fikirler, düşünceler beslemelisiniz kendi bünyenizde. Aksi takdirde işe yaramaz birisi olup kendi kabuğunuza çekilirsiniz. Yanınıza gelen her kişiden yardım eli uzatmasını beklersiniz. Çok beklersiniz.. O yardım eli uzatılmayacaktır.
Eğer şu an umutsuz duygular içerisindeyseniz bu sizin suçunuzdur. Ya gerekli olanı yapmıyorsunuzdur ya da geçmişe takılıp adım atmak istemiyorsunuzdur.
Bir an önce kendinize gelin dostlar. Yoksa yaşayan bir ölü edasıyla tüm hayatınızı boşa harcarsınız.
kimseden yardım istediğim falan yok , zaten yalnız olmayı seven biriyim . ama hayal dünyasında yaşamayı çok seviyorum sokağa çıktığımda hayal dünyamda kurduğum hayatın gerçekleşmeyeceğini bilmek üzüyor . konu maddiyat değil maddi durumun iyi :)

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Allah sağlık sıhhat versin. Hayırlı bir ömür versin. Gerisini boşverin

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Samet Mustafa Aktaş
bende bir nacizane öneride bulunayım arkadaşlar milletin konuştuğuna dert etmeyin arkanızdan konuşan önünüzden yesin saygılar iyi akşamlar

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram