Neler Yeni

Kitap Kulübü

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Arkadaşlar forumun entelleşmesi ve farklı alanlarda da tercih edilebilirliği artsın diye böyle bir kulüp kurmaya karar verdik. Kitap incelemeleri, önerileri ve rehberler hazırlamaya çalışacağım sizler için. Katılımlarınızı bekliyoruz diğer bir kurucu olan @robin ile birlikte :)

Klübe katılmak isteyenlerin imza kısmına istediği renklerde ''Kitap Kulübü Üyesi'' yazması yeterli olacaktır.

Not: Daha öncesinde aynı içerikte açtığım ve yanlış konu seçiminden kaynaklı silinen konu için moderatörlermizden özür diliyorum :)

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çok iyi olmuş. Ben katılamayacağım kitap okumadığımdan değil forumda çok fazla vakit geçirmediğimden.
Polisiye cinayet romanlarını tess gerritsen,mario mazzanti, gibi kitwpların yazarlarını aldığım gün bitirdiğimi hatırlıyorum.
Dünya klasikleri serisindeki tüm kitapları okumak gerek.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Arkadaşlar forumun entelleşmesi ve farklı alanlarda da tercih edilebilirliği artsın diye böyle bir kulüp kurmaya karar verdik. Kitap incelemeleri, önerileri ve rehberler hazırlamaya çalışacağım sizler için. Katılımlarınızı bekliyoruz diğer bir kurucu olan @robin ile birlikte :)

Klübe katılmak isteyenlerin imza kısmına istediği renklerde ''Kitap Kulübü Üyesi'' yazması yeterli olacaktır.

Not: Daha öncesinde aynı içerikte açtığım ve yanlış konu seçiminden kaynaklı silinen konu için moderatörlermizden özür diliyorum :)
katılıyorum ,güzel oldu kitap tavsiyesi yaparız birbirimize

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok iyi olmuş. Ben katılamayacağım kitap okumadığımdan değil forumda çok fazla vakit geçirmediğimden.
Polisiye cinayet romanlarını tess gerritsen,mario mazzanti, gibi kitwpların yazarlarını aldığım gün bitirdiğimi hatırlıyorum.
Dünya klasikleri serisindeki tüm kitapları okumak gerek.
Aktif olmanız önemli değil dostum. Sen kitap oku yeter. Ara sıra öneri almaya bile gelebilirsin :)

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Kültür yine yerlerin altında, değişen bir şey olmadı.

Son düzenleme:

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Bu kulüp forumun genel kültür seviyesinin artmasında önemli bir rol oynayacak Tandoğan hocam kulübü açtığınız için çok saolun.
Asıl siz katılarak ve imzanızda benim oluşturduğum bir şeye katkı sağladığınız için ben teşekkür ederim <3

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri