Kitap Kulübü

ddarkbrother20

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,850
Arkadaşlar forumun entelleşmesi ve farklı alanlarda da tercih edilebilirliği artsın diye böyle bir kulüp kurmaya karar verdik. Kitap incelemeleri, önerileri ve rehberler hazırlamaya çalışacağım sizler için. Katılımlarınızı bekliyoruz diğer bir kurucu olan @robin ile birlikte :)

Klübe katılmak isteyenlerin imza kısmına istediği renklerde ''Kitap Kulübü Üyesi'' yazması yeterli olacaktır.

Not: Daha öncesinde aynı içerikte açtığım ve yanlış konu seçiminden kaynaklı silinen konu için moderatörlermizden özür diliyorum :)

Çok iyi olmuş. Ben katılamayacağım kitap okumadığımdan değil forumda çok fazla vakit geçirmediğimden.
Polisiye cinayet romanlarını tess gerritsen,mario mazzanti, gibi kitwpların yazarlarını aldığım gün bitirdiğimi hatırlıyorum.
Dünya klasikleri serisindeki tüm kitapları okumak gerek.

Arkadaşlar forumun entelleşmesi ve farklı alanlarda da tercih edilebilirliği artsın diye böyle bir kulüp kurmaya karar verdik. Kitap incelemeleri, önerileri ve rehberler hazırlamaya çalışacağım sizler için. Katılımlarınızı bekliyoruz diğer bir kurucu olan @robin ile birlikte :)

Klübe katılmak isteyenlerin imza kısmına istediği renklerde ''Kitap Kulübü Üyesi'' yazması yeterli olacaktır.

Not: Daha öncesinde aynı içerikte açtığım ve yanlış konu seçiminden kaynaklı silinen konu için moderatörlermizden özür diliyorum :)
katılıyorum ,güzel oldu kitap tavsiyesi yaparız birbirimize

Çok iyi olmuş. Ben katılamayacağım kitap okumadığımdan değil forumda çok fazla vakit geçirmediğimden.
Polisiye cinayet romanlarını tess gerritsen,mario mazzanti, gibi kitwpların yazarlarını aldığım gün bitirdiğimi hatırlıyorum.
Dünya klasikleri serisindeki tüm kitapları okumak gerek.
Aktif olmanız önemli değil dostum. Sen kitap oku yeter. Ara sıra öneri almaya bile gelebilirsin :)

Kültür yine yerlerin altında, değişen bir şey olmadı.

Son düzenleme:
beyler ben yazım kitap kulübü ama neden çıkmıyor

Bu kulüp forumun genel kültür seviyesinin artmasında önemli bir rol oynayacak Tandoğan hocam kulübü açtığınız için çok saolun.
Asıl siz katılarak ve imzanızda benim oluşturduğum bir şeye katkı sağladığınız için ben teşekkür ederim <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri