Neler Yeni

Kitap okumayı sevdirecek güzel bir kitap arıyorum

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
FNaF serisinin kitapları var belki seversin. Ama asıl oyunun hikayesini biraz olsun bilmek gerekiyor diye biliyorum.
Arkadaş bilgilendirici istemiş de, bari hazır siz oyun kitabi önermişken ben de önereyim.
Assassin's Creed'in kitapları da olabilir sarıyor.

Atyxah

80+ Silver
Alakası yok. Hızlı okumak = derin okumaktan uzaklaşmak. Tytde türkçede nüyük ihtimalle çok yanlışın çıkar. Bu arkadaşın dedikleri normalde çok mantıklı ama bu konuda haksoz.
Hızlı okumak da abartılmaması gerek kitap okurken hızlı okunabilir tamam ama sorulsrda hızlı okumak da lazım dediğin gibi okumamak da lazım ortasını yapmalıyız yani olabildiğince hızlı ama maksimum seviye derin okumak

Bu arada sen mod değil miydin ne oldu

Atyxah

80+ Silver
Arkadaş bilgilendirici istemiş de, bari hazır siz oyun kitabi önermişken ben de önereyim.
Kaç kere ac oyunu indirdim toplamda 2 saat felan anca oynamışımdır ac oyunları hiç sarmıyor

Hikayesi nasıl spoiler verebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

O neyi anlatıyor (googledan da bakılabilir biliyorum ama ben senin tecrübeni istiyorum)

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,862
İsim
Can BOZKURT
Artık lgs geldi 8 oldum ve kitap okumam gerekiyor dershanenin zorunlu şeyi ancak okumayı hiç sevmiyorum

Bana kitap okumayı sevdirecek bir kitap lazım

Saçma sapan hikayeli kitaplardansa ben bilgilendirici, işe yarar kitap istiyorum

Ama witcher, game of throns, god of war, asassins creed (belki de böyle kitaplar yoktur bu tarz anlamında)(belki de böyle kitaplar yoktur bu tarz anlamında) gibi kitaplar da eğer okuduysanız güzelse konusunu da biraz yazarak önerirseniz çok mutlu olurum

İyi günler :D
Dostum Messi ve Ronaldonun hayatını anlatan kitaplar.. Futbol ile gram ilgim yok ama ikisini tek seferde bitirdiğimi bilirim..

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Oyun falan da söylemiş. FNaF'ın hikayesine bakacaksam da kitaplarının da iyi olacağını düşünüyorum. Okumadım ama.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Mustafa Enes Bulut
fahrettın pasa ve medıne savunmasını okuyabılırsın 480 sayfa 4 gunde okudum baya sarıyor kıtap

Ekler

• WIN_20210812_19_46_55_Pro.jpg
    WIN_20210812_19_46_55_Pro.jpg
    186.8 KB · Hit: 38

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Kaç kere ac oyunu indirdim toplamda 2 saat felan anca oynamışımdır ac oyunları hiç sarmıyor

Hikayesi nasıl spoiler verebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

O neyi anlatıyor (googledan da bakılabilir biliyorum ama ben senin tecrübeni istiyorum)
Oyunları görev üzerine, hikayesi oyunlarda ki gibi değil. Yani evet görevler hakkında bölümler var da hikayesinde arkadaşlara bağlara daha çok yer verilmiş. Okuyalı 2 sene oldu tam hatırlamıyorum mesela kitabın birinde sevdiğim bir kadın oluyordu onun ile ilgili geniş kısımlar da geçiyordu.

Okuması gerçekten zevkli pişman olunmayacak bir kitap açıkcası yani oyunları evet sıkıcı olabiliyor ama kitabı zaten oyunlar ile aynı değil.
Ben şahsen önerirdim.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hafif bir gözden geçirdim kursu güzel gibi geldi birde neden çöp olsun ki hızlı okumayla özellikle TYT'de çoğu kişinin önüne geçilir diye düşünüyorum

Hızlı okumak da abartılmaması gerek kitap okurken hızlı okunabilir tamam ama sorulsrda hızlı okumak da lazım dediğin gibi okumamak da lazım ortasını yapmalıyız yani olabildiğince hızlı ama maksimum seviye derin okumak

Bu arada sen mod değil miydin ne oldu
Hızlı okumak tekniğine alışınca normal okuma tekniğin de zarar görüyor. Asla önermiyorum. Bol paragraf bol kitap tek çare.

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Yellow Leblebi
İlgilendiği Kategoriler
Grafik Tasarım
Sabahattin Ali - Kuyucaklı Yusuf
Mustafa Kutlu - Uzun Hikaye
bu iki kitabı 9.sınıfta edebiyat öğretmeniniz size ödev olarak verecektir. ;) önceden okumak faydalı olur senin için.

Atyxah

80+ Silver
Sabahattin Ali - Kuyucaklı Yusuf
Mustafa Kutlu - Uzun Hikaye
bu iki kitabı 9.sınıfta edebiyat öğretmeniniz size ödev olarak verecektir. ;) önceden okumak faydalı olur senin için.
Türkçeci zaten hep kitap ödevi veriyor sınav yapıyor ancak ben onun verdiklerini sevmiyorum son gün özet okuyup giriyorum

Leivanes

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Lei Vanes
Şövalye kitaplarına takan bir adamın şövalye olmaya karar vermesini anlatıyor diyebilirim. Gayet güzel bir kitap okuyabilirsin.

nixc0r

80+
Notre Dame in kamburu kitabı benim için aşırı akıcı bi kitaptı

Top Bottom