Neler Yeni

Kitap önerisi yapabilecek?

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
9. sınıfım, bu zamana kadar max 30 tane kitap okumuşumdur. Bu aralar biraz sardım, ders dinlemek yerine kitap okumak daha mantıklı gelmeye başladı. Uzay, yazılım, internet, bilim gibi şeylere ilgim var. Bunlar ile ilgili kitap önerisi yapabilecek var mı? Okuduğumda beni etkisinde bıraksın :D Şimdiden önerenlere teşşekür ediyorum.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
9. sınıfım, bu zamana kadar max 30 tane kitap okumuşumdur. Bu aralar biraz sardım, ders dinlemek yerine kitap okumak daha mantıklı gelmeye başladı. Uzay, yazılım, internet, bilim gibi şeylere ilgim var. Bunlar ile ilgili kitap önerisi yapabilecek var mı? Okuduğumda beni etkisinde bıraksın :D Şimdiden önerenlere teşşekür ediyorum.
Yaptığım rehbere göz atabilirsiniz, belki hoşunuza giden bir kitabı görebilirsiniz.

smsísmαíl

80+ Silver
bir türk dünyaya bedel iki türk lak lak eder
kitabın adı bu
oku bence
adam resmen konuşuyor bizle

utku26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Utku Başer
stephen hawkıng- büyük tasarım

Top Bottom