Neler Yeni

Kitap Siparişim Nasıl Önerileriniz Varmı ?

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
1612860973586.png

En üstteki darwin'in türlerin kökeni fotoya sıgmamış .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yokmu öneri verebilicek

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
İkili anlaşmaların içyüzü kitabını öneririm

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
tarih,din,evren yalnız fazla agır olmassa sevinirim
Tüfek, Mikrop ve Çelik alabilirsin, Jose Rodrigues Dos Santos'un kitapları var onlarda bu konularla ilgili sayılabilir ve seni cezbedebilir, Nicolae Jorga'nın 5 ciltlik OSmanlı Tarihi kitabı var onu da alabilirsin ama ağır gelebilir. Onun dışında Homo Deus tarzı, İskandinav Mitolojisi gibi kitapları da okuyabilirsin ama benim aklıma şu anlık bu kadar geldi, benden bu kadar.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüfek, Mikrop ve Çelik alabilirsin, Jose Rodrigues Dos Santos'un kitapları var onlarda bu konularla ilgili sayılabilir ve seni cezbedebilir, Nicolae Jorga'nın 5 ciltlik OSmanlı Tarihi kitabı var onu da alabilirsin ama ağır gelebilir. Onun dışında Homo Deus tarzı, İskandinav Mitolojisi gibi kitapları da okuyabilirsin ama benim aklıma şu anlık bu kadar geldi, benden bu kadar.
homo deus yazımı agır dediler önce sapiens i okumam lazım ondan sonra okuyun dediler iskiandinav mit'i severim ama öenerin varmı

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Ben daha okumaya başlamadım ama Oktay Sinanoğlu hocamızın Türk Dili üzerine yaptığı çalışmalar ile ilgili kitaplara bakabilirsin ve Sivil Örümceğin Ağında kitabına da bak derim

Yusuf Yıldırım

80+ Silver

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
homo deus yazımı agır dediler önce sapiens i okumam lazım ondan sonra okuyun dediler iskiandinav mit'i severim ama öenerin varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben daha okumaya başlamadım ama Oktay Sinanoğlu hocamızın Türk Dili üzerine yaptığı çalışmalar ile ilgili kitaplara bakabilirsin ve Sivil Örümceğin Ağında kitabına da bak derim
Türk Dili kitaplarına hayatta bulaşmam ya beni manyak ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,192
Üyeler
164,267
Son üye
ey3ppq
Top Bottom