Yusuf Yıldırım
80+ Silver
En üstteki darwin'in türlerin kökeni fotoya sıgmamış .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yokmu öneri verebilicek
tarih,din,evren yalnız fazla agır olmassa sevinirimilgi alanlarınız nedir? güzel öneriler verebilirim.
tarih,din,evren yalnız fazla agır olmassa sevinirim
Takdir ettim hocam yaşınız kaç ülkenin gelişmesi için sizin gibi kitapseverlere ihtiyacımız var.Alıntıyı görüntüle
En üstteki darwin'in türlerin kökeni fotoya sıgmamış .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yokmu öneri verebilicek
16 ya giricemTakdir ettim hocam yaşınız kaç ülkenin gelişmesi için sizin gibi kitapseverlere ihtiyacımız var.
Tüfek, Mikrop ve Çelik alabilirsin, Jose Rodrigues Dos Santos'un kitapları var onlarda bu konularla ilgili sayılabilir ve seni cezbedebilir, Nicolae Jorga'nın 5 ciltlik OSmanlı Tarihi kitabı var onu da alabilirsin ama ağır gelebilir. Onun dışında Homo Deus tarzı, İskandinav Mitolojisi gibi kitapları da okuyabilirsin ama benim aklıma şu anlık bu kadar geldi, benden bu kadar.tarih,din,evren yalnız fazla agır olmassa sevinirim
homo deus yazımı agır dediler önce sapiens i okumam lazım ondan sonra okuyun dediler iskiandinav mit'i severim ama öenerin varmıTüfek, Mikrop ve Çelik alabilirsin, Jose Rodrigues Dos Santos'un kitapları var onlarda bu konularla ilgili sayılabilir ve seni cezbedebilir, Nicolae Jorga'nın 5 ciltlik OSmanlı Tarihi kitabı var onu da alabilirsin ama ağır gelebilir. Onun dışında Homo Deus tarzı, İskandinav Mitolojisi gibi kitapları da okuyabilirsin ama benim aklıma şu anlık bu kadar geldi, benden bu kadar.
kanka okudum o kitapları onlar daha çok giriş kitapları (türklerin tarihi)Felsefe tarzı seviyorsan şurdaki kitaplara bakabilirsin.Kitapyurdu, Kitapla buluşmanın en kolay yolu
Kitapyurdu, Kitapla buluşmanın en kolay yolum.kitapyurdu.com
Tarih olarak da İlber Ortaylı Türklerin Tarihi kitabı vardı soru cevap tarzında ona bakabilirsin.
homo deus yazımı agır dediler önce sapiens i okumam lazım ondan sonra okuyun dediler iskiandinav mit'i severim ama öenerin varmı
Türk Dili kitaplarına hayatta bulaşmam ya beni manyak ediyor.Ben daha okumaya başlamadım ama Oktay Sinanoğlu hocamızın Türk Dili üzerine yaptığı çalışmalar ile ilgili kitaplara bakabilirsin ve Sivil Örümceğin Ağında kitabına da bak derim
Güzel, o üstte linkini attığım fesefe-din tarzı kitaplar onada göz atabilirsin. İyi okumalarkanka okudum o kitapları onlar daha çok giriş kitapları (türklerin tarihi)