Neler Yeni

Kitap Siparişim Nasıl Önerileriniz Varmı ?

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Ben daha okumaya başlamadım ama Oktay Sinanoğlu hocamızın Türk Dili üzerine yaptığı çalışmalar ile ilgili kitaplara bakabilirsin ve Sivil Örümceğin Ağında kitabına da bak derim

Mesaj otomatik birleştirildi:

Türk Dili kitaplarına hayatta bulaşmam ya beni manyak ediyor.
edebiyat kitapları baya kafa yoruyor kitap okuyoruz burda yani ingilizce film izliyormuşum gibi oluyor:)

Güzel, o üstte linkini attığım fesefe-din tarzı kitaplar onada göz atabilirsin. İyi okumalar
bakıcagım sagol:)

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen

Türk Dili kitaplarına hayatta bulaşmam ya beni manyak ediyor.
Dilimizin önemini, başka dillerin altında ezilmemesi, konuşurken araya yabancı kelime katılmaması(yabancıdan kastım diyeceksiniz ki arapça, farsça vs. kelimelere zaten kullanıyoruz. Bu kelimeler zaten Türkçenin içinde var ama benim demek istediğim Türkçe konuşurken saçma sapan ingilizce vs. dilden kelimeler araya sokuşturmak) gerektiğini söylüyor hocam ve bence sonuna kadar haklı

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Dilimizin önemini, başka dillerin altında ezilmemesi, konuşurken araya yabancı kelime katılmaması(yabancıdan kastım diyeceksiniz ki arapça, farsça vs. kelimelere zaten kullanıyoruz. Bu kelimeler zaten Türkçenin içinde var ama benim demek istediğim Türkçe konuşurken saçma sapan ingilizce vs. dilden kelimeler araya sokuşturmak) gerektiğini söylüyor hocam ve bence sonuna kadar haklı
Ben zaten Türkçe'yi düzgün kullanan birisiyim sadece bazen noktalamada sıkıntı yaşıyorum onu da MF'ci olmama veriyorum.

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
tabi haklı ama 21.yy da yaşıyoruz yani bence çok takmamak gerekiyor,türk demek eskiden müslüman demekmiş şimdi ise mal,tiktok,sapık felan demek bizimkiler harbi mal mesala yahudi mezarlıgın önünden geçiyoruz orda ibranice kelimeler yazıyor hristiyanlara bak buraya gelmişler felan diyorlar kafayı yedim birisi daha var ismet inönü'nü erdogan dan önceki cumhur başbakan diye biliyor nasıl bir ülke burası bilmiyorum

ne guzel kıtap okuyorsun ben bır turlu alısamdım yasım 15 sadece hocanın zorunlu tutklarını okuyorum ne kadar guzel tebrık ederım
merak etme bende bu sene başladım :) geç degil yani

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Metehan Akyalı
Alıntıyı görüntüle

En üstteki darwin'in türlerin kökeni fotoya sıgmamış .

Yokmu öneri verebilicek
Kitaplar hakkında pek bilgim yok, okumam da.
Fakat bir solukta okuyup bitirdiğim " Sayılar " isimli bir kitap var. " Rachel Ward " yazarın ismi.
Fantastik kitap seviyorsanız mutlaka okuyun derim. Ben çok beğenmiştim ve unutamadığım bir kitap.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Kitaplar hakkında pek bilgim yok, okumam da.
Fakat bir solukta okuyup bitirdiğim " Sayılar " isimli bir kitap var. " Rachel Ward " yazarın ismi.
Fantastik kitap seviyorsanız mutlaka okuyun derim. Ben çok beğenmiştim ve unutamadığım bir kitap.
bakıyorum şimdi

robin

80+ Silver

Tarih okumaya başlamadan önce okumanı tavsiye ederim. Sakın isminden (Tarih Nedir?) dolayı yüzeysel bir kitap gibi vs. düşünme. Güzel bir kitap.

650 sayfalık kapsamlı bir kitap. 200. sayfada kaldım ama tavsiye ediyorum.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver

Tarih okumaya başlamadan önce okumanı tavsiye ederim. Sakın isminden (Tarih Nedir?) dolayı yüzeysel bir kitap gibi vs. düşünme. Güzel bir kitap.

650 sayfalık kapsamlı bir kitap. 200. sayfada kaldım ama tavsiye ediyorum.
dili agırmı bende düşünüyordum bunu

Top Bottom