Neler Yeni

Kitaplık önerisi istiyorum

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Genel olarak odada Siyah-Beyaz-Kahverengi mobilya var. Duvarlarda gri olduğu için Siyah demirli koyu kahverengi tahtalı raflar duvara çok yakışır diye düşündüm.
Annemin beğendiği bi model varmış siyah çapraz arkadan demirleri var, o tarz uygun fiyatlı var mı önerdiğiniz veya alıp güvenli alabilirsiniz dediğiniz yerler?

Bütçe aşağı yukarı 500 falan. Önerilere göre çok beğenip fiyatı 600 oldu diye de almamazlık yapmayız siz önerin yeter ki :D

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,455
İsim
Oğuz Oğuz
Genel olarak odada Siyah-Beyaz-Kahverengi mobilya var. Duvarlarda gri olduğu için Siyah demirli koyu kahverengi tahtalı raflar duvara çok yakışır diye düşündüm.
Annemin beğendiği bi model varmış siyah çapraz arkadan demirleri var, o tarz uygun fiyatlı var mı önerdiğiniz veya alıp güvenli alabilirsiniz dediğiniz yerler?

Bütçe aşağı yukarı 500 falan. Önerilere göre çok beğenip fiyatı 600 oldu diye de almamazlık yapmayız siz önerin yeter ki :D
şunlara bir bakar mısınız? :)

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,455
İsim
Oğuz Oğuz

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Kitaplık satıcının kendi ürünü. Bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Yanları boş kitapları dik tutmak istesem kitaplığın sağı ve solu duvara dayalı olması gerekmez mi görünüşü güzel ama kullanışını da eleştirmek gerek. Neyse ki koyacağım alanın sol tarafı duvar olacak

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,455
İsim
Oğuz Oğuz
Yanları boş kitapları dik tutmak istesem kitaplığın sağı ve solu duvara dayalı olması gerekmez mi görünüşü güzel ama kullanışını da eleştirmek gerek. Neyse ki koyacağım alanın sol tarafı duvar olacak
evet dediğin mantıklı ama yan da koyabilirsin ktapları.

CihanDar.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hakan ŞAHİN☪
Şuan da öyle bir kitaplığı yaptırmak 1500 liranın altında yok çok güzel fiyatlar paylaşmış arkadaşımız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dik tutmak için şeffaf bir pileksi kestirebilirsiniz dayamak için 3mm fazla gözükmiyecek şekilde demire çift taraflı bant ile yapıştırabilirsiniz.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Dik tutmak için şeffaf bir pileksi kestirebilirsiniz dayamak için 3mm fazla gözükmiyecek şekilde demire çift taraflı bant ile yapıştırabilirsiniz.
Şöyle biraz daha baktım da 500 pahalı geldi 350₺ olanını alacağım görüntü olarak daha az şık olsada ikisi de gayet şık. Hem ucuz hem de yanlarda orijinal parçası (çapraz çubuklar) ile rahat şekilde kitapları tutar
Almayı düşündüğüm kitaplık

birde rafın bir yerine koyupta duvar aydınlatan ürünler var mı daha şık gözükür çokta pahalı olmasın ama dandik olacaksa da pahalı olsun :D

CihanDar.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hakan ŞAHİN☪

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Güzel ve şık ama ölçülerinede dikkat etmelisiniz
Evet evet ölçülerine baktım gayet uygun, zaten bu şuan moda herkeste var mübarek :D ama benim odaya net yakışır

birde rafın bir yerine koyupta duvar aydınlatan ürünler var mı daha şık gözükür çokta pahalı olmasın ama dandik olacaksa da pahalı olsun
Bu da soruydu : D Bilenler varsa güzel bir satıcıya yönlendirirse memnun olurum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,682
Üyeler
166,592
Son üye
mertttt33
Top Bottom