Neler Yeni

Kıyafet sektöründen bana ekmek çıkar mı?

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,555
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Böyle bir hayalim var kendi markam altında kıyafet ayakkabı üretmek gibi.Acaba bu sektörde adımı duyurup büyüyebilir miyim?Nike,Adidas gibi.Önce E-ticaret ile bașlar sonra dùkkan açarım diyorum.Sizce?

Rulep

80+ Gold
bence yaparsın bir mesajında Nike Adidas varken neden benim markamı giysinler demiştin öyle düşünme bence Mercedes Audi,BMW var hiç Togg üretmeyelim o zmn. Onlarda anası karnında bu üne kavuşmadılar yani. kaliteli,güzel,fiyatı uygun ürette giyelim valla Nike adidasın yanına yaklaşamıyoruz ki eşofman,sweat olmuş 1000 TL

Lorensk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Demir Ören
eğer azıcık tasarım zevkiniz varsa gerçekten güzel satışlar yaparsınız. Piyasada belirli satıcılar haricinde doğru dürüst ayakkabı yok. Güzel olan ayakkabılar minimum 1000 TL zaten. Kesinlikle başlamalısınız

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Arda Gezer
Böyle bir hayalim var kendi markam altında kıyafet ayakkabı üretmek gibi.Acaba bu sektörde adımı duyurup büyüyebilir miyim?Nike,Adidas gibi.Önce E-ticaret ile bașlar sonra dùkkan açarım diyorum.Sizce?
Bu büyük markaların hiç bir tanesi kıçında altın kaşıkla doğmadı dostum hatta %95'i tam tersi...
Hayallerini kovala ama kendinide aşırı zor durumlara sokma borç. harç vs.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,555
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pekala atölyede üretim yapabilir miyim?Fabrikaya gerek var mı?

Top Bottom