Neler Yeni

Kıyafetin üstündeki tüyler

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
İlteriş İlteriş
Merhaba, özellikle siyah tişörtümün üzerinde yorgandan, battaniyeden ya da diğer kıyafetlerden gelen ve üstüne yapışan tüyler mevcut. Bunu engellemenin ve temizlemenin yolu nedir bilen var mı?

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Merhaba, özellikle siyah tişörtümün üzerinde yorgandan, battaniyeden ya da diğer kıyafetlerden gelen ve üstüne yapışan tüyler mevcut. Bunu engellemenin ve temizlemenin yolu nedir bilen var mı?
Bunları alan küçük aletler oluyor diye hatırlıyorum temizliyordu şarjlı böyle. Terziler uğraşır mı veya kime yaptırabilirsin bilmiyorum düşünürsen araştırıp kolayca bulabilirsin o aletten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
İlteriş İlteriş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunları alan küçük aletler oluyor diye hatırlıyorum temizliyordu şarjlı böyle. Terziler uğraşır mı veya kime yaptırabilirsin bilmiyorum düşünürsen araştırıp kolayca bulabilirsin o aletten.
Bakacağım şimdi ona. Başka alternatifler varsa diğer arkadaşlar da sunabilir.

Kara*

80+ Silver
Yıkarken makine içine 1 tane ıslak mendil atıp yıkayın diye görmüştüm ig'de ama ne kadar etkili olur bilmiyorum.

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
İsmi ismi.
Hocam ben direk kediniz var diye düşündüm bu tüy toplayıcı kullanıyoruz kedi sahipleri bilir o yüzde 90 işe yarıyordur bakabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
İlteriş İlteriş
Hocam ben direk kediniz var diye düşündüm bu tüy toplayıcı kullanıyoruz kedi sahipleri bilir o yüzde 90 işe yarıyordur bakabilirsiniz.
Kedim yok da dediğim gibi battaniye/yorgan gibi şeylerden yapışıyor hep. Tüy toplayıcı da kıyafetlerin üstünde ne kadar işe yarar araştırmak lazım. Ya da en iyisi siyah gitmemek 🥲.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
İsmi ismi.
Kedim yok da dediğim gibi battaniye/yorgan gibi şeylerden yapışıyor hep. Tüy toplayıcı da kıyafetlerin üstünde ne kadar işe yarar araştırmak lazım. Ya da en iyisi siyah gitmemek 🥲.
Tüy toplayıcı kaliteliyse alır ancak siyah olduğu için illa gözüktüğü olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,355
Üyeler
167,958
Son üye
enobello
Top Bottom