Tam dudağına yapış diyenler gelmeden derken (!)yapış dudağına bakayım ne tepki verecek
Dostum evet instagram dan ekli olması lazımdı ama ne bileyim eklemeyince bende 2 gün falan tuttum isteği sonra sildim. Silmeseydim kabul edermiydi bilmiyorum kiKonu açmak çok basit diyecem de instagramdan ekli olması lazımdı. Çookk uzun zamandır görmediğin birisi story attığında şaşırıp çok değişmişsin vb yazıp bile konu başlatılabilir
Aslında şöyle diyeyim arkadaş sayılabiliriz diye düşünüyorum çünkü 5 6 sene önce falan konuşmamız vardı azda olsa aynı sınıfta okumuşluğumuz var kızla. Evine gitmiştim bir keresinde 5 6 sene önce hatırlıyorum. Tekrardan arkadaş olmak istiyorum demem saçma olmaz mı ? Veya işte ilk defa görmüş gibi merhaba tanışalım mı demem saçma olmaz mı ?Konuşmak istediğini, arkadaş olmak istediğini belirtebilirsin mesela.
Arkadaşın nelerden hoşlanıyor?Aslında şöyle diyeyim arkadaş sayılabiliriz diye düşünüyorum çünkü 5 6 sene önce falan konuşmamız vardı azda olsa aynı sınıfta okumuşluğumuz var kızla. Evine gitmiştim bir keresinde 5 6 sene önce hatırlıyorum. Tekrardan arkadaş olmak istiyorum demem saçma olmaz mı ? Veya işte ilk defa görmüş gibi merhaba tanışalım mı demem saçma olmaz mı ?
İştee sorun da orada başlıyor. Arkadaşım ama arkadaşım denilebilirse tabii ki. Nasıl anlatmak gerekir, merhabamız olmuştur belki 2 sene önceye kadar belki olmamıştır. Ama o da beni tanıyor ben de onu onun dışında nelerden hoşlanır neler yapar neler sever neredeyse değil hiç bilgim yok. Sıkıntıda yaşadığım olaylardan biriside bu işte dostum.Arkadaşın nelerden hoşlanıyor?
Anlıyorum, hangi dizileri izliyorsun?İştee sorun da orada başlıyor. Arkadaşım ama arkadaşım denilebilirse tabii ki. Nasıl anlatmak gerekir, merhabamız olmuştur belki 2 sene önceye kadar belki olmamıştır. Ama o da beni tanıyor ben de onu onun dışında nelerden hoşlanır neler yapar neler sever neredeyse değil hiç bilgim yok. Sıkıntıda yaşadığım olaylardan biriside bu işte dostum.
Mesela onlardan bahsedebilirsin.Anime dışında her şey, korku, komedi, animasyon değişir.