Neler Yeni

Kız arkadaşıma doğum gününde neler yapabilirim? Ne hediye alabilirim?

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ömer-Zemin
Kız arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor ve güzel bir şey yapmak istiyorum o doğum günümde güzel bir pasta yaptırmıştı oyunlara ilgili olduğum için konsol, Galatasaraylı olduğum için GS logosu vs. Güzel de bir kol saati almıştı.
Ben daha farklı bir şey yapmak istiyorum. Twitterda gezerken bir piknik fotoğrafı gördüm doğum gününde götürmüş pikniğe hoşuma gitti. Bu tarz farklı bir şey yapmak istiyorum siz de bana yardımcı olursanız sevinirim. Ne yapabilirim?

Ekler

• 4EE06E8D-634C-4D59-BE5A-83DCC7E99A59.jpeg
    4EE06E8D-634C-4D59-BE5A-83DCC7E99A59.jpeg
    385.4 KB · Hit: 73
  • ED5452E5-C56E-447B-8557-C2B551DE5952.jpeg
    ED5452E5-C56E-447B-8557-C2B551DE5952.jpeg
    784.4 KB · Hit: 73

ahenk'

80+ Silver
Piknik çok tatlı olur bence de. Arabayla sakin bir yere gidin; eğlenin güzelce. Günü güzel geçsin.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,765
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Kız arkadaşın sana senin en sevdiğin şeyler hakkında hediye almış. Sende aynısını yap, bi tane hediye al. Ekstra olarak da fotoğraftaki gösterdiğin gibi bir piknik fena olmaz.

YALNİZ BAYAGİ HEYECANLNADİM BEN NEDEN Kİ

Atyxah

80+ Silver
dotum sadece pikniğe gidip bırakma o senin sevdiğin şeylerden yapmış biz bilemeyiz kız arkadaşın ne sever onu sen bilirsin

ama böyle fotoğraflı pastalar var onlardan yaptırabilirsin çok pahalı değil kız arkadaşının veya ikinizin (sevgililer gününde felan ikinizi koysanız daha iyi olur) fotoğrafını pastaya bastırıp beraber yiyebilirsiniz piknik alanında

pahalı şeyler yapmana gerek yok gerçekten para mutluluk değildir sevdiği şeylerden yap insanlar pahalı olan şeyleri değil güzel olan şeyleri sever

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Turabi Çelik
Piknik iyi fikir güzel olur ama sessiz sakin bir yerde olursa daha iyi olur ve hani pahalı olmasa da sevdiği beğendiği şeyleri alıp minik bir sürpriz hazırlayabilirsin.

Kız arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor ve güzel bir şey yapmak istiyorum o doğum günümde güzel bir pasta yaptırmıştı oyunlara ilgili olduğum için konsol, Galatasaraylı olduğum için GS logosu vs. Güzel de bir kol saati almıştı.
Ben daha farklı bir şey yapmak istiyorum. Twitterda gezerken bir piknik fotoğrafı gördüm doğum gününde götürmüş pikniğe hoşuma gitti. Bu tarz farklı bir şey yapmak istiyorum siz de bana yardımcı olursanız sevinirim. Ne yapabilirim?
Eğer ikinizde aynı takımı tutuyorsanız şehrinizdeki en iyi takımın lig maçına gidin

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ömer-Zemin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Piknik çok tatlı olur bence de. Arabayla sakin bir yere gidin; eğlenin güzelce. Günü güzel geçsin.
Kız arkadaşın sana senin en sevdiğin şeyler hakkında hediye almış. Sende aynısını yap, bi tane hediye al. Ekstra olarak da fotoğraftaki gösterdiğin gibi bir piknik fena olmaz.

dotum sadece pikniğe gidip bırakma o senin sevdiğin şeylerden yapmış biz bilemeyiz kız arkadaşın ne sever onu sen bilirsin

ama böyle fotoğraflı pastalar var onlardan yaptırabilirsin çok pahalı değil kız arkadaşının veya ikinizin (sevgililer gününde felan ikinizi koysanız daha iyi olur) fotoğrafını pastaya bastırıp beraber yiyebilirsiniz piknik alanında

pahalı şeyler yapmana gerek yok gerçekten para mutluluk değildir sevdiği şeylerden yap insanlar pahalı olan şeyleri değil güzel olan şeyleri sever
Piknik iyi fikir güzel olur ama sessiz sakin bir yerde olursa daha iyi olur ve hani pahalı olmasa da sevdiği beğendiği şeyleri alıp minik bir sürpriz hazırlayabilirsin.
teşekkürler hepinize evet ben de sevdiği bi hediye alacağım ve pasta konusunda da resim bastırmayı düşünüyorum ve piknik de çoktandır yapmak istediğimiz bi etkinlikti meyve tatlı ve hamburgerli bi piknik düşünüyorum haftaiçi olacağı için piknik alanları zaten sakin olur.
Eğer ikinizde aynı takımı tutuyorsanız şehrinizdeki en iyi takımın lig maçına gidin
ligler tatil hocam hem de batman petrolspor buna pek uymuyor :)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kendi ellerinle bir kahve demleyebilirsin. 1 kahvenin 40 yıl hatrı vardır. Hele kendin demlemişsen 80 100 yıl hatrı olur.

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ömer-Zemin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi ellerinle bir kahve demleyebilirsin. 1 kahvenin 40 yıl hatrı vardır. Hele kendin demlemişsen 80 100 yıl hatrı olur.
Mantıklı ama piknik alanında biraz zor olur teşekkür ederim

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ömer-Zemin

arkadaşlar, yaptık. teşekkürler hepinize fikirleriniz için :)
523D6ABE-22F5-4F63-AA9F-3DE6BA0B81E4.jpeg

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,392
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Bu aralar istediği bişeyler varsa yapabilirsin bu arada örnek olarak attığın piknik resimlerinde ilki çok iyi onun vibe'ı muq

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ömer-Zemin
Bu aralar istediği bişeyler varsa yapabilirsin bu arada örnek olarak attığın piknik resimlerinde ilki çok iyi onun vibe'ı muq
çalışıyordum biraz aceleye geldi maalesef böyle oldu ama çok beğendi benim için önemli olan bu.

Top Bottom